İstanbul Modern’de “Marshall ile Ücretsiz Perşembeler’” ile Etkinlik Dizisi

Tarihler: 18 Mart 2009 Çarşamba ~ 29 Nisan 2009 Çarşamba 14:00-16:00

Yer: İstanbul Modern

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Antrepo No:4 34433 Karaköy - İstanbul Karaköy İstanbul

Telefon: 0212 334 73 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2009 ~ Nis 29, 2009
Sanatçılarla Atölyeler

İstanbul Modern’de sanatçılar ve ziyaretçiler “Marshall ile Ücretsiz Perşembeler” kapsamında yeni bir etkinlik dizisiyle buluşuyor. “Sizin Perşembeniz” başlıklı etkinlik, mayıs ayına dek, her ayın bir perşembesi farklı bir sanatçının uygulayacağı yetişkinlere yönelik yedi atölye çalışmasını içeriyor.

Marshall’ın sponsorluğunda gerçekleşen “Sizin Perşembeniz” başlıklı etkinlik, sanatçıların “mekan”, “renk”, “kimlik” kavramlarından hareketle tasarladıkları atölye çalışmaları kısa söyleşi ve sanat uygulamalarından oluşuyor. İstanbul Modern, bu etkinliklerle ziyaretçilerine müzeyi, sanat yapıtlarını, sanatsal üretim süreçlerini keşfe davet ederken sanatçıları tanıyarak, onlarla birlikte üretmenin kazandıracağı zengin deneyime kapı açıyor.

18 Mart 2010’da Mustafa Horasan ve 29 Nisan 2010’da Temur Köran ile İstanbul Modern Eğitim Odası’nda saat 14.00 ile 16.00 arasında gerçekleşecek olan atölyeler, 15 kişilik. Rezervasyon ve detaylı bilgi için, 0212 334 73 41 numaralı telefona başvurabilirsiniz.

Eserlerinde bedeni, sıradan mekanların sıradışı görünümlerini, kişisel yaşama kazınmış olguları işleyen sanatçı Mustafa Horasan`ın 18 Mart`ta yöneteceği atölyede katılımcılar, hayallerindeki mekanları atık kutularla tasarlayacak.Her bireyin kendi içsel yönetimiyle oluşturulacak bu tasarımlar birleştirilerek rengarenk bir kente dönüştürülecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT