İstanbul Modern’de Yaratıcı Atölye Çalışmaları

Tarihler: 21 Temmuz 2009 Salı ~ 28 Ağustos 2009 Cuma 21 Temmuz - 28 Ağustos

Yer: İstanbul Modern

Nereden Alınır: www.istanbulmodern.org

Adres: İstanbul Modern Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Antrepo No: 4 Karaköy Eminönü İstanbul

Telefon: 0212 334 73 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2009 ~ Ağu 28, 2009
Eğitim Sponsoru Garanti Bankası’nın katkılarıyla, yaz tatilinde 7-12 yaş arasındaki çocuklara yönelik altı ayrı etkinlik gerçekleşecek

İstanbul Modern’de Yaratıcı Atölye Çalışmaları
İstanbul Modern, Yaratıcı Atölye Çalışmaları ile, çocukları yaz tatilinde sanatçıların eserleriyle tanışmaya ve onların kullandıkları malzemelerle sanat çalışmaları gerçekleştirmeye çağırıyor. İstanbul Modern Eğitim Sponsoru Garanti Bankası’nın katkılarıyla hazırlanan Yaratıcı Atölye Çalışmaları’nda çocuklar, müzede buluşarak resimden heykele, gravürden yerleştirme sanatına uzanan çeşitlilikte sanat projeleri yaratacak.

21 Temmuz - 28 Ağustos tarihleri arasında, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri düzenlenen ve 6 hafta sürecek olan etkinlikler; 7-9 yaş grubu için saat 10.00 – 12.00; 10-12 yaş grubu için saat 13.00 – 15.00 arasında gerçekleşecek.

Yaratıcı Atölye Çalışmaları’nda çocuklar, her hafta ayrı bir etkinlikte; Aliye Berger’in gravürlerinden yola çıkarak gravür tekniğiyle çalışacak, Özdemir Altan’ın “Köpek Gezdirme Alanları” isimli eserinden yola çıkarak, kolektif resimler yaratacak, Ramazan Bayrakoğlu’nun tekniğiyle fotoğraftan resimler oluşturacak, İnci Eviner’in izinden ilerleyerek desen ve motif çalışmaları uygulayacak, İrfan Önürmen’in “Odada” isimli eserinden yola çıkarak kumaşlarla görsel düzenlemeler yapacak ve Hüsamettin Koçan’ın yapıtlarından esinlenerek, kabartma resimlerden oluşan bir sergi hazırlayacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT