İstanbul'un ilk ve Tek, En Tutkulu Kalplerle Dolu Mekanı

Tarihler: 26 Ocak 2012 Perşembe ~ 11 Şubat 2012 Cumartesi 13.00

Yer: Cam Ocağı Vakfı

Ücret: 50 TL - İkinci ve sonrasi ise 35 TL

Nereden Alınır: http://www.camocagi.org/

Adres: Köyiçi Cad. 72/A 34829 Öğümce - Beykoz İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 433 36 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2012 ~ Şub 11, 2012

En farklı ve özel sevgililer günü hediyesini yapmak istiyorsanız, özgün bir hediye arıyorsanız, ister platonik ister karşılıklı aşkla ama aşkla doluysanız, Cam Ocağı Vakfı’na gelin…

Aşkınızın ateşiyle camın sıcaklığını birleştirin, duygularınızı yansıtan renklerle, kendi nefesinizle şekillendirin kalbinizi. Hediyenizi eşsiz ve özgün kılın. ‘Cam’dan bir kalp sunun. Cam Ocağı Vakfı “ne olursan ol ama aşk ile dolu ol “etkinlik programı kapsamında ilk kalp 50 TL. Benim sevdiğim çok der de daha fazla yapmak isterseniz ikinci ve sonrasi ise 35 TL.

Sevgililer günü kalp atölye çalışmaları tarihleri;
28 Ocak Cumartesi
4 Şubat Cumartes
11 Şubat Cumartesi

Saat: 13.00 / 16.00 arasında kalbi aşıkla atan herkesi bekliyoruz. Cam üfleme yöntemi ile dilediğiniz renkte kalbinizi yapabilir, ya da dilerseniz hazır kalplere sevdiğinize özel bir mesaj yazabilirsiniz. Ortalama yarım saat sürecek bu atölye çalışmasında, katılımcılar üfleme tekniği ile istedikleri renklerde camdan kalpler yapıyor. Üzerine isim de yazabileceğiniz cam kalpleriniz iki gun sonra size ya da dilerseniz sevdiginize kargo ile yollanıyor.

Cam üfleme tekniğinin yanı sıra, füzyon tekniği ile de cam tabak üzerine dilediğiniz deseni yapıp sevdiklerinize hediye etme seçeneği de var.

Sevgililer günü etkinliğine katılanlara mini hediyeniz Cam Ocağı Vakfı’ndan...

Rezervasyon için;
0216 433 36 93 / emre@glassfurnace.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT