İstanbul'un Yeraltı Arkeolojisi

Tarihler: 08 Ekim 2016 Cumartesi ~ 08 Ekim 2016 Cumartesi 08 Ekim 2016 09:00

Yer: Bilgi İstasyonu

Ücret: 1. Kategori - 207.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2016 ~ Eki 8, 2016
Antonina Turizm tarafından gerçekleştirilecek "İstanbul'un Yeraltı Arkeolojisi" etkinliği 8 Ekim'de sizlerle...

"Caddelerinde, sokaklarında gezdiğimiz, üzerine binalar kurup, yaşamlar inşa ettiğimiz iki büyük devrin başkenti İstanbul’un gözle görülmeyen yüzünü dinlemeye hazır mısınız?

İstanbul o kadar büyülü bir şehir ki;
Tarihi yarımadada taksiye binip bir yere giderken siz farkında olmadan o taksi belki bir Bizans sarayının üzerinde geçmiştir.

Belki de Sultanahmet’te bir kafede oturup kahvenizi yudumlarken hiç haberiniz yokken bir Bizans sarnıcının üzerinde oturmuşsunuzdur.
Şaşkın gözlerle Sultanahmet Meydanı’nda tarihi izlerken yürüdüğünüz o kaldırım taşlarının altında binlerce yıl önce çekişmeli araba yarışlarının yapıldığından habersiz bir şekilde yürümüşsünüzdür.

Antonina Turizm, İstanbul’un bilinmeyen bir tarafını gösteriyor. Mahzenleri, sarnıçları, gizemli antik yeraltı tünelleri, zindanları ile farklı, bilinmeyen, görülmesi gereken bir dünyanın izini sürüyoruz.

Sizleri bu büyülü şehirde artık adım attığınız her yerde ayaklarınızın altında neler olduğundan emin olarak yürüyeceğiniz heyecan dolu bir programa davet ediyoruz."

Buluşma Yeri: Taksim AKM önü saat 09.00

Güzergâh: Soğanağa İşmerkezi, Antik Otel, Aydın Saray Apartmanı altındaki Roma Kalıntıları,  Kafar Han, Şerefiye Sarnıcı, Peykhane Sokak Peykhane Eczanesi altındaki kalıntı, Terzioğlu Halıcılık, Aygır Deposu’ndaki Bizans Sarayı Alt Yapıları, Başdoğan Halıcılık, Sedir Halıcılık, , Pulkheriana Sarnıcı - Sultan Sarnıcı, Kadir Has Sarnıcı

Fiyata Dahil Hizmetler: Uzman rehberlik, ulaşım, öğle yemeği, giriş ücretleri ve izinleri, sabah poğaça çay ikramı, tur kitapçığı.

- Bilet alanların 0555 760 06 80 nolu telefondan kayıt yaptırmaları gerekmektedir. - Tur buluşma yerinde hareket saatinden 15 dakika önce bulunmanızı gerekmektedir. Geç kalınması durumunda sorumlululuk firmaya ait değildir.- Tüm turlarda, turda anlatım yapan rehberi daha iyi duyabilmeniz için, rehber kulaklık sistemi kullanılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT