İstinyePark’tan Çocuklara Özel Sömestr Etkinlikleri

İstinyePark’tan Çocuklara Özel Sömestr Etkinlikleri

Tarihler: 21 Ocak 2017 Cumartesi ~ 05 Şubat 2017 Pazar

Yer: İstinyePark AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2017 ~ Şub 5, 2017

İstinyePark, sömestr tatilini birbirindenfarklı etkinliklerle karşılıyor. Eğitimde yoğun geçen bir yarıyılın ardından karnelerini alan öğrenciler, 21-30 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikte özel güçleri olan Winx kızları ile buluşacak. 28-29 Ocak’ta düzenlenecek “Merhaba Matematik” atölyelerinde öğrencilerin korkulu rüyası olan matematik eğlenceli hâle gelecek. Ayrıca, yarıyıl tatilinde 3,4 ve 5 Şubat tarihli Güzel Sanatlar Parkı atölyelerine katılan çocukların ailelerine Sakıp Sabancı Müzesi Feyhaman Duran sergi bileti hediye olarak verilecek.

2016 - 2017 eğitim öğretim yılı sömestr tatili 21 Ocak’ta başlıyor. İstinyePark, yoğun bir dönemin ardından çocukları dinlendirmek, eğlendirmek ve eğlendirirken de eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla özel sömestr etkinlikleri düzenledi.

İstinyePark, 21-30 Ocak tarihleri arasında ana etkinlik alanında düzenlenecek birbirinden farklı Winx Club aktivitelerinde ziyaretçilerini bekliyor. Minikler etkinliğe özel olarak tasarlanan kostümlerini giyerek katılacaklar ve büyülü bir dünyaya adımlarını atacaklar.

Kız çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerinden biri olan Winx kızları çocuklara ilham olacak. Çocuklar, Winx kızlarının sembollerinden olan süslü tokalardan sim ve taş gibi malzemeler kullanarak kendi tokalarını yaratacaklar. Çizgi filmin ikon karakterlerinden Tecna’nın saçları gibi minikler de kendi saçlarını renklendirerek, 7 gün boyunca kalıcı olacak simli dövmeler yapabilecekler. Katılımcılar saç ve kostüm hazırlıkları sonrasında fotoğraf çekimi için Winx Club kızlarının yanına geçebilecek ve bu günü yapılacak fotoğraf çekimi ile ölümsüzleştirebilecekler.

Katılımcılar Stella ile kendi kıyafetlerini tasarlayıp, renklendirdiği kıyafetlerini 3D olarak manken üzerinde görecekler ve son olarak kıyafetlerine uygun aksesuarlar ekleyerek tasarladıkları modellerini gerçek bir moda şovunda ekranda izleyebilecekler.

Tüm bu etkinliklerin yanı sıra doğanın koruyucusu Flora ile şehirdeki hayvanları koruma oyunu oynayabilecek, Musa ile müziğin sihrini yakalayarak sihirli parmaklarını havada oynatıp müzik notalarını yakalayacak ve müziğin ritmini belirleyecekler.

“Merhaba Matematik” Atölyesi Katılımcılarını Bekliyor
28-29 Ocak tarihlerinde çocuk etkinlik alanında düzenlenecek olan “Merhaba Matematik” atölyesinde çocuklar strateji geliştirme, sezgi, gözlemleme, olasılık, geometrik algılama ve mantık yürütme, konsantrasyon, uzaysal algılama, mantıksal çıkarım, soyut düşünme, eleştirel düşünme, mekânsal ilişkileri anlama, plan yapma, problem çözme gibi kazanımlar sağlama fırsatı bulacaklar.

Güzel Sanatlar Parkı’nda SSM Bileti Kazanma Şansı
1914 kuşağının önde gelen temsilcilerinden, Türk resminin ilk portre ressamı olarak anılan Feyhaman Duran’ın konuk olacağı bu ayki Güzel Sanatlar Parkı atölyelerinde çocuklar, sanatçının ‘Balıklı Natürmort’ tablosunu keşfederek yeniden yorumlayacaklar.

Ayrıca, yarıyıl tatilinde 3,4 ve 5 Şubat tarihli Güzel Sanatlar Parkı atölyelerine katılan çocukların ailelerine Sakıp Sabancı Müzesi Feyhaman Duran sergi bileti hediye olarak verilecek. Böylece çocuklar, atölyede tanıştıkları eser ve daha nicelerini yakından görmek için Feyhaman Duran İki Dünya Arasında sergisini aileleri ile birlikte ücretsiz ziyaret edebilecekler.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için: http://www.istinyepark.com/tr/ ,

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT