"Bir İtalyan kasabası… Kırmızı pötikareli masa örtüleri… Atıştırmalıklarda Bruschetta, Facoccia; yemek öncesi taze sebzeleri ile Minestrone çorbası; ana yemeklerde Fettucini Alfredo, Calzone, mantı aşkına Ravioli… Ardından cut; kestik! Yönetmen sahneye girer. Mutfağınızda bir çekim havası… Neden olmasın? İtalyan yemekleri atölyemiz ile mutfağınızı gurme bir İtalyan mutfağına çevirmek için tek eksiğiniz, pötikareli masa örtünüz olsun."
Ege Zeytin Yağları ile Tatlandırılmış Taze Baharatlı Focaccia Risotto Milanese, Parmigiano Regiano; Chives Eşliğinde Saltımbocca; Ev Yapımı Fümelenmiş Cotto ve Kars Kaşarına Sarılı Dana Eti; Trüf Aromalı Polenta ve Rosso Sosu Eşliğinde İkram: Panna Cotta
- Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır. - Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz.- Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında size ayrılmış istasyonunuzda pratik yaparsınız.- Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız.- Gastronometro tarihleri ve bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.