İtalyan ekmekleri denilince ilk akla gelen bruschetta ve çeşitlerinin yapımını Eataly şeflerinden öğrenmek ister misiniz?
Impasto diretto e indiretto – hamur Formazione – şekillendirme teknikleri Cottura – pişirme teknikleri
Bruschette dolci e salate – tatlı ve tuzlu bruschetta çeşitleri – sweet and salty bruschetta selection Saat: 14:00 – 17:00
- Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.- 17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.- İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Biletler tek kişiliktir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.