İtalyan Lezzetleri Atölyesi workshop'u,Le Cordon Bleu İstanbul'da sizlerle...
"İtalyan mutfağının vazgeçilmezi “Makarna” ve “Risotto” severler için düzenlenen bir günlük atölye çalışmasında Le Cordon Bleu’nün deneyimli şefleri ile beraber mutfağa girerek; temel mutfak tekniklerini, el yapımı makarna hamuru yapımını ve şekillendirmesini, risotto pişirmeyi, meyve segmentasyonu ve meyve püresi sosu yapım tekniklerini öğreneceksiniz."
Kremalı gorgonzola sosunda taze taglitelli Tavuk ve taze baharatlarla risotto Mevsim meyveleri sosuyla panna cotta
10:30 - 17:00
- Etkinliklere uygun kıyafetler ve ayakkabı giyilerek girilmesi önemle rica olunur. Pantolon ve rahat giysilerin tercih edilmesi, kapalı ve mümkünse sert burunlu ayakkabı giyilmesi önerilir. Önlük, organizatör tarafından sağlanacaktır. - Saçlara saç bonesi takılması rica olunur. Bone, organizatör tarafından temin edilecektir.- Özellikle iş güvenliği açısından takı ve mücevherlerin çıkarılması, tırnakların ojesiz olması ve takma tırnak takılmaması önemle rica olunur. - Önlükler misafirlere Le Cordon Bleu tarafından derste giyilmek üzere verilecektir. Eşyaları size temin edilecek dolaplara yerleştirip, kilitleyebilmeniz için asma kilit temin etmeniz önemle rica olunur. - Ders esnasında kullanılacak ekipmanlar, misafierlere şefler tarafından verilecektir. - Okula ulaşım için Özyeğin Üniversitesi servislerini kullanabilirsiniz. Kalkış noktası Altunizade Şehir Üniversitesi ara sokağındaki Kopuz Oto Parkı’ndan olacaktır. Servis saatleri için tıklayın. - Kurslar 18 yaş üzeri katılım için uygundur.- Kampüs güvenliği misafirleri okula yönlendirecektir. Detaylı adres bilgisi için lütfen tıklayın. - Diğer sorularınız için 0 (216) 564 93 98 numaralı telefonu aramanız önemle rica olunur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.