Kağıt İşler/ El Yapımı Defter Atöly

Tarihler: 31 Mart 2018 Cumartesi ~ 31 Mart 2018 Cumartesi 31 Mart 2018 14:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2018 ~ Mar 31, 2018
GEO Koleji’nin katkılarıyla

Çocuk Atölyesi ile Sanat Atölyeleri

Ocak ayından itibaren düzenlenecek yaratıcı atölye çalışmaları ile Çocuk Atölyesi ve Zorlu PSM, çocukların büyükler tarafından tanımlanmaya ihtiyaç duymayan, özgürce kendilerini anlatabilecek bireyler oldukları, büyüklerin kocaman dünyasında kendilerine yer açabilecekleri, hiç tanımadıkları insanlara seslerini sanat yoluyla duyurabilecekleri gerçeğini çocuklara yaşatırken bir taraftan da deneyimlemeyi hedefliyor.

KAĞIT İŞLER & EL YAPIMI DEFTER ATÖLYESİ

Benim Defterim Atölye İçeriği: Kendi ellerinizle yaptığınız bir deftere yazmaktan, dilediğiniz renkte ürettiğiniz bir kâğıda çizmekten güzel ne olabilir ki? Bu atölyede çocuklar rengârenk kağıtlar ve yeni tekniklerle kendi defterlerini yapacaklar. Aynı zamanda kolaj teknikleri ile defterlerini süsleyecekler. Hem de “Barış” temasıyla… Atölye çalışması sonunda her katılımcının kendi elleriyle tasarladığı bir defteri olacak.

Eğitmen : Moda Tasarımcısı, Mimar Aslı Çiftçi
Yaş Grubu : 5 + Yaş 
Atölye Süresi : 1,5 saat
Grup Sayısı : 9 -15 kişi
Atölye Günü / Saati : 31 Mart Cumartesi \ Saat: 14:00 

Aslı Çiftçi Hakkında : Alı Çiftçi, 1986 İstanbul doğumlu. Lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra, 2011 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden proje ve bölüm birincisi olarak mezun oldu. Eğitim hayatına Marmara Ünv. Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim bölümüne Yüksek Lisans öğrencisi olarak devam ediyor. Yaklaşık 15 yıldır geçmişte aldığı eğitim ve tecrübelerine istinaden, yeteneklerini kullanıp geliştirdiği, sanat, tasarım, iç mimari dekorasyon ve görsel sanatlar alanlarında çalışmalar yapmaya, çocuklar için atölyeler  ve workshop’lar düzenlemeye devam ediyor.

Çocuk Atölyesi Hakkında: Çocuklara özel tasarlanmış atölyesinde 2014 yılından beri 4-16 yaş grubundaki çocuklara resim, plastik sanatlar, tiyatro, dans, edebiyat gibi temel sanat dallarına ilişkin sanatçı eğitmenler önderliğinde yaratıcı atölye çalışmaları düzenlemektedir. Çocuk Atölyesi’nin temel amacı; çocuklara sanatın getirdiği duyarlılık ve kendini ifade etme özgürlüğü fırsatını sunmak, çocukların küçük yaşta sanat sevgisi kazanması ve sanatsever bireyler olmasına katkı sağlamaktır.

- Katılımın beklenenin altında olması durumunda etkinlik iptal edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT