Kanyon’dan Çocuklara Eğlenceli Hediye; Gomyap Atölyesi

Kanyon’dan Çocuklara Eğlenceli Hediye; Gomyap Atölyesi

Tarihler: 08 Temmuz 2017 Cumartesi ~ 09 Temmuz 2017 Pazar 13.30 – 15.00 veya 15.30 – 17.00

Yer: DotKanyonda, Kanyon Teras

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Rezervasyon: 0212 317 53 00 / 0212 317 53 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2017 ~ Tem 9, 2017

Çocuklara yönelik eğitici, öğretici ve yaratıcılığı teşvik eden etkinlikleriyle her zaman adından söz ettiren Kanyon, karne sevinci yaşayan çocukların yaratıcılığına katkıda bulunacak bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor.

Kanyon, bu yaz tatilinde eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşamak isteyen tüm çocukları 8-9 Temmuz tarihlerinde GOMYAP Atölyesi’ne bekliyor.

Kanyon, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukların dört gözle beklediği yaz tatili heyecanına ortak oluyor. 8-9 Temmuz tarihlerinde yaz tatilini İstanbul’da geçirecek tüm çocuklar için “ GOMYAP Atölyesi” hayata geçiriyor. Kanyon, Dotkanyonda’nın büyülü atmosferinde gerçekleştirilecek bu atölye ile çocukları hem eğlenmeye hem de öğrenmeye davet ediyor.

Oyun çocuklar için keşfetmek, öğrenmek ve kendini ifade etmek demektir. Çocuk, oyun ile öğrenir. Bir parça kağıttan hayal gücüne göre neler yaratabileceğini görmek çocuklar için eğlendirici bir sanattır. Oyunun kalbinde haz almak yatar. Haz ise yapılan aktiviteyi tekrar etme isteğini doğurur. Tekrar etmenin ardından ustalık gelir. Ustalaşmak ise kendine güven ve başarı hissi yaratır. 1-2 ve 8-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Gomyap Atölyesi’nde çocuklar kağıt kullanarak ortaya neler çıkarabilecekleri görecek.

Yaz tatiline renk katmak, eğlenirken öğrenmek isteyen tüm çocukları GOMYAP Atölyesi’ne bekliyor.

GOM nedir?
GOM, 6 yaş ve üzerinde herkes için tasarlanmış eğitici bir oyuncaktır. 3 boyutlu formlar tasarlayıp, inşa etmek için kâğıt modüllerden oluşur. Sonsuz sayıda kütle tasarlayabileceğiniz oyun yaratıcılığın sınırlarını genişletir. Alternatif eğitim sistemlerinin etkinleştiği bu dönemde bir tasarım oyuncağı olarak ince motor becerisi, fikir yürütme, ruhsal ve sanatsal ifade, renk & sayı algısı, işbirliği, sabır, bağlılık vb. konularına katkı sağlar. Yaratıcı fikirlerin üretiminde, içindeki yaratıcıyı ortaya çıkarabilecek, yaratma cesaretine sahip nesiller yetişmesine destek olmak ister.

Etkinlik ücretsizdir.
Önceden rezervasyon yapılması rica olunur.

Saat: 13.30 – 15.00 veya 15.30 – 17.00
Yaş Aralığı: 6 yaş ve üzeri
Rezervasyon: 0212 317 53 00 / 0212 317 53 30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT