Kapalıçarşı ve Hanlar-Fotoğraf Saha

Tarihler: 30 Nisan 2016 Cumartesi ~ 30 Nisan 2016 Cumartesi 30 Nisan 2016 10:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2016 ~ Nis 30, 2016
"Kapalıçarşı ve Hanlar-Fotoğraf Saha Eğitimi", 30 Nisan'da Merakettiklerin'de sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

"Beyazıt Meydanı'nda İstanbul Üniversitesi kapısında buluşma. Sahaflar Çarşısı, Kapalıçarşı'daki Cebeci Hanı, Astarcı Hanı, Yolgeçen Hanı, Rubi Han, Cevahir Bedesteni, Zincirli Han gibi kısımlardan sonra Nuruosmaniye Camii'ni gezip, Subaşı Restoran'da öğle yemeğini alıp (isteğe göre başka bir yer de olur) Abud Efendi Hanı, Mahmutpaşa Hamamı, Büyük Yeni Han, Büyük Valide Han ve 
Rüstem Paşa Camii'nin ardından Eminönü'nde gezimizi sonlandıracağız. Geziyi amatör fotoğrafçılığa yeni başlamış olanlar bir eğitim gezisi olarak görebilirler, gezi boyunca kendilerinin fotoğraf tekniğiyle ilgili her türlü sorusunu yanıtlamaktan mutluluk duyacağım. Gezi ayrıca fotoğrafçılık eğitimi almış ve gezi rotasını merak eden, sonradan tekrar gelmek üzere yeni bir rota ve İstanbul'un belki daha önce hiç görmedikleri güzelliklerini keşfetmek isteyen, buralarda fotoğraf çekmek ve çektirmek isteyen herkese açıktır.

Koray AktenKoray Akten 1969 doğumlu, Galatasaray Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü mezunudur. 1995 yılından bu yana bilişim ve elekomünikasyon sektörlerinde satış yöneticiliği pozisyonlarında çalışmış, 2007 yılından beri İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği İFSAK’ın Eğitim Birimi’nde görev yapmakta, Temel Fotoğrafçılık Atölyesi dahilinde ders vermektedir. 2009 – 2011 yılları arasında Yönetim Kurulu’nda da yer almıştır. Facebook’daki "Amatör Fotoğrafçılık Saha Eğitimi sayfası" ile fotoğraf gezileri düzenlemektedir. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda çeşitli ödül ve sergilemeleri mevcuttur."

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik 30.04.2016 tarihinde 10:00 – 18:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT