Karadeniz mutfağına ait lezzetlerden; kara lahana dolması, hamsili pilav ve mısır ekmeğini eğlenirken hazırlayacağımız ve eğlenirken öğreneceğimiz bu workshop etkinliğimizin işlem basamakları aşağıdaki gibidir;
Kara lahana dolması yapımı ve teknikleri,
Hamsi ayıklama teknikleri,
İç pilav yapım teknikleri,
Hamsili pilav yapımı ve pişirme teknikleri,
Mısır ekmeği yapımı ve teknikleri,
İleri seviye pişirme teknikleri,
Sunum teknikleri.
Etkinlik Kuralları:
- Workshop öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
- 18 yaş ve üzeri katılımcıların kaydı alınmaktadır.
- Workshop mutfağı 8 kişiliktir. Her istasyonda bir kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
- Workshoplar tam donanımlı profesyonel aşçılık ve pastacılık sınıfında gerçekleşmektedir.
- Yapılan ürünler için saklama kaplarınızı getirerek yanınızda götürebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- CCA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.