Karanlıkla Tanışma + Ediz Anavi

Tarihler: 26 Eylül 2018 Çarşamba ~ 26 Eylül 2018 Çarşamba 26 Eylül 2018 20:00

Yer: Joint İdea Arnavutköy

Ücret: Numarasız Oturmalı - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2018 ~ Eyl 26, 2018
Ediz Anavi ile Karanlıkla Tanışma, Joint İdea Arnavutköy'de sizlerle...

"Daha önceden hiç görmediğimiz bir kişiyle karanlıkta tanışmak, ona sorular sormak, o kişiye güvenmeye çalışmak nasıl olurdu?
İnsanlar etrafını anlamlandırmak için beyinlerinin yüzde %50 sini aktif olarak çalıştıran görsel bilgiyi kullanır. Ayrıca gün içinde dışarıdan aldığımız bilginin %90’ı görseldir.

Peki bu görsel bilgiye ne kadar güvenebiliriz? 

Hayatlarımızın büyük bir bölümünü bilinmeyeni arayarak geçiririz ve karanlık aslında en büyük bilinmeyendir. Bilinmeyenin içine yapılan her yolculuk ise yolumuzu biraz daha aydınlatacaktır.

Algılarımızın sınırlarını zorlayan, içsel bir deneyim yaşayacağımız bu etkinlikte, katılımcılarla beraber interaktif bir yolculuğa çıkacağız."

*Max katılımcı sayısı 15 kişidir.

Ediz Anavi Kimdir?
Üniversite eğitimini Endüstri Mühendisliği üzerine yapan ve 3 sene boyunca reklam sektöründe çalışan Ediz Anavi, küçüklüğünden beri ilgi duyduğu psikoloji üzerine bir şeyler yapmak istediğini fark ettiği sırada bir Amerika yolculuğu gerçekleştirir. İnsan psikolojisi üzerine katıldığı workshop ve sertifika programları kendisini bu alanda bir şeyler yapmaya itmiş ve kurucusu olduğu Yer İstanbul’da Karanlıkla Tanışma etkinliğine başlamıştır. Bu güne kadar yaklaşık 200 kişinin deneyimlediği ‘Karanlıkla Tanışma’ etkinliğini, farklı mekanlarda deneyimletmeye devam etmektedir.

- Etkinlik minimum 10 kişi ile gerçekleştirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT