Kedi Sahne Çocuk Kulübü Atölyeleri

Tarihler: 15 Nisan 2021 Perşembe ~ 15 Nisan 2021 Perşembe 15 Nisan 2021 18:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Atölye - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2021 ~ Nis 15, 2021
Özlem Gezer Ege ile Kedi Sahne Çocuk Kulübü Atölyeleri'nin 2. bölümü, Online Etkinlikler kapsamında sizlerle.

Kedi Sahne Çocuk Kulübü 7 yaş+ çocuklar için oluşturulan kültür, sanat ve tiyatro içerikli bir çocuk kulübü. Atölyeler 2013'ten bu yana çocuklar için festivaller düzenleyen ve atölye içerikleri oluşturup, organize eden Fikir Terapisi kurucusu Özlem Gezer Ege tarafından yürütülecek.

Kedi Sahne Sanatçıları da dahil olmak üzere her hafta bir konuğun yer alacağı bu interaktif atölyelerde her hafta farklı bir durak ve farklı bir konu var.

Seyahat, Sanat, Sohbet, Düşünce hepsi bir arada, bu kulüpte...

80 Günde Devr-i Alem Çocuk Atölyeleri'nin 2.Durağı Paris. Paris'te yine Kedi Sahne Ailesinden bir konuk bizimle olacak. Biraz Paris, biraz tiyatro, biraz sanat var bu atölyede. Fransız Klasikleri de var, günümüzde. Bu güzel kültür başkentini birlikte incelemeye ne dersin?

- 7 yaş ve üzeri için uygundur.- Atölyenin 1 saat sürmesi planlanmaktadır.- Atölye için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Belirtilen atölye başlangıç saatinden 10 dakika öncesinde giriş yapılması gerekmektedir.- Atölye linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak atölyeye katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Kullanacağınız katılım bilgileriniz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer alacaktır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve katılıma dair bilgiler aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle eğitime zamanında katılamaması, bu sebeplerle eğitimin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT