Kendi Bahar Temizliğini Kendin Yap

Tarihler: 06 Mart 2016 Pazar ~ 06 Mart 2016 Pazar 06 Mart 2016 11:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 360.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2016 ~ Mar 6, 2016
İhtiyacınız olan her şeyi, kendi kendinize bu teknikle yapmanız mümkün.
NLP uzmanı – Hipnotist- DeBaTe Tekniğinin Kurucusu ve Uygulayıcısı Ufuk Önen tarafından hazırlanan bu özel teknikle yaşamınız sadece sizin ellerinizde…

Duygularınızı kontrol etmek, beden ve zihninizi rahatlatmak, kilo vermek, bağımlılıklardan kurtulmak, unutmadan hatırlamak ister misiniz ?

. Bu çalışmanın özü nedir?
• Nasıl yapılır?
• Bunu herkes yapabilir mi?
• Ne faydası olacak?

Sorularının hepsine cevap bulacağınız bu çalışma sayesinde kafanızı boşaltabilecek, kendinizi sakinleştirebilecek ve bilinçaltınızı kendi isteklerinizi kolayca elde etmenizi sağlayabilecek şekilde programlayabileceksiniz. Bu programla sürecinizi istediğiniz sıklıkta yeniden başlatabilecek ya da tamamen değiştirebileceksiniz.

İnsan yaşamının çok büyük bir kısmı bilinçaltı tarafından yönlendirildiğinden bilinçli olarak yaptığınız düzeltmeleri bilinçaltınızın kabul etmesi ve uygulamaya başlaması için muhteşem bir yöntemler dizisi öğrenecek ve kendi yaşamınızı kendi istekleriniz doğrultusunda yönlendirebileceksiniz.

Bu teknik size ne sağlayacak ?
• Yemek yeme alışkanlıklarınızı düzenleyebilirsiniz.
• Bağımlılıklarınızdan özgürleşebilirsiniz.
• Duygularınızı kontrol edebilirsiniz.
• Bedeninizi ve zihninizi rahatlatabilirsiniz.
• Unuttuklarınızı hatırlayabilirsiniz.
• Yaşadıklarınıza verdiğiniz tepkileri belirleyebilirsiniz.

Ve daha niceleri…
Yaşamınızı kendi ellerinizle şekillendirmek için…

Ufuk Önen

Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde aldığı Uluslararası İlişkiler Uzlanım Dalı eğitimine ve ticaret ağırlıklı iş yaşamına karşın; 1995 yılına geldiğinde çok farklı bir yolda yürümeyi tercih etti. 1995’te Kuraldışı Eğitim ve Danışmanlık’ta; Kendin Olmak, Kadın Erkek ve Kendini Tanıma gibi workshop çalışmalarıyla çıktığı bu yol, onu 1996’da Tayland’a kadar götürdü. 96’da başlayan bu hummalı çalışmalar; İngiltere, Tayland, Nepal ve Hindistan arasında, belki de insanın kendine ve mutlak saf doğrulara ulaştığı en güzel patika oldu onun için. Meditasyon ve Derin Trans, Bilinç, Bilinçaltı ve Zaman Çizelgeleri, Tai Masajı ve Beden Meridyenleri, Bio-Enerji ve Şifa eğitimleri aldı.1997’de Network 21 camiasında; İletişim ve Satış Teknikleri, İletişim Teknikleri, Pazarlık ve Uzlaşma Teknikleri, Liderlik ve Organizasyon gibi eğitimleri de deneyimlerine ekledi.

İlerleyen yıllarda bu alanlarda Kişisel Gelişim, Sağlık, Rahatlama, Korku ve Fobileri Yenmek, Anksiyete Bozuklukları ve İlişkiler gibi uygulama alanlarında çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi. 2004 yılı Ufuk Önen için NLP eğitimlerinin yılı oldu. The Society of Neuro-Linguistic Programming, INALPTA International NLP Trainer Association ve National Guild of Hypnosis gibi önemli kuruluşlardan NLP  Practitioner, NLP Practitioner I, Master Practitioner ve Hypnosis In-Depth eğitimlerini aldı. 2004 yerini 2005’e bıraktığında ise aldığı Reiki I, Reiki II ve Reiki ART eğitimleriyle donanımını çok daha üst seviyelere çıkardı.

Dr. Wayne W.Dyer’ın Pulling Your Own Strings / Kendin Olmak (Kuraldışı Yayınları-1996) ve Dr. John C. Maxwell’in Leadership’s ABC / Liderlik Serisi (Network 21 Yayınları) gibi kitap ve CD lerin de çevirmeni olan Ufuk Önen’in tüm bu çalışmalarının yanı sıra SolSaTrans III, Liderlik, Bilinçaltı Olumlu Telkinler, Meditasyon, Sigarayı Bırakma, Kişilik Geliştirme gibi konu başlıkları altında kaset ve CD programları da bulunmaktadır.

Hayata gülümsemeyi ve yürüdüğü sokakta dahi ihtiyacı olanlara içindeki saf ve sevgi dolu enerjiyi aktarabilmeyi hedefleyen Ufuk Önen; yarını bugünkü düşüncelerimizle yarattığımıza inanlardan biridir.

Bandler Onaylı NLP Sertifika Programları.

NGH Onaylı Hipnoz Sertifika Programı.
NGH Certified Hypnoterapist, Certified Instructor of American NGH, INALPTA & The Society of NLP Master Practitioner, NLP Trainer, RASheeba ve Saf Dokunuş Master, Diabetes Motivational Coach, Reiki ART degree, Certified Trainer in: Leadership-Relationship-Effective Communication Skills-Self Discovery-Anxiety Disorders-Handling Manipulation-Meditation.

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır.11:00 - 17:00 Saatleri arasında gerçekleşecektir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT