KidzMondo Açık Hava Yaz Kampı

KidzMondo Açık Hava Yaz Kampı

Tarihler: 03 Temmuz 2018 Salı ~ 15 Eylül 2018 Cumartesi

Yer: Harbiye Hilton İstanbul Bosphorus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2018 ~ Eyl 15, 2018

Eğlence & öğrence konseptinden yola çıkarak tasarlanan Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo’nun, Hilton İstanbul Bosphorus iş birliğiyle çocuklar için düzenlediği yaz kampı 15 Eylül’e kadar devam edecek.

Çocukların günlerini dolu dolu geçirdiği KidzMondo Açık Hava Yaz Kampı’ında çocuklar sanat atölyelerinden doğaya birçok alanda eğlenirken öğrenmenin keyfini yaşıyor. KidzMondo’nun Hilton İstanbul Bosphorus işbirliğiyle hayata geçirdiği ve 6-12 yaş arasındaki çocukların katıldığı ‘Açık Hava Kampı’, Harbiye Hilton İstanbul Bosphorus bünyesinde gerçekleşiyor.

Eğitim ve eğlence iç içe
15 Eylül’e kadar devam edecek KidzMondo Açık Hava Yaz Kampı’nda çocuklar yaz kampının botanik atölyesinde fidan ekimi, doğa keşfi ve ağaç tanıma gibi etkinliklere katılıyor, aynı zamanda sanat ve dans atölyelerinde buluşuyorlar. Geri dönüşüm atölyesi, uçurtma yapımı, facemask, bitkilerle resim atölyesi, baskı ve kabartma atölyesi gibi birbirinden farklı sanat etkinlikleriyle tatilin tadını çıkarıyorlar. Açık hava aktivitelerinde ise sabah sporu, futbol, yakan top, halat çekme, çuvalla yarış, voleybol, badminton ve havuzda yüzme gibi etkinliklerle günlerini en verimli şekilde geçiriyorlar.

KidzMondo’yla meslekleri deneyimleme fırsatı
Sanat atölyelerinin yanı sıra, her gün 2 kampçı 30 dakika boyunca Hilton İstanbul Bosphorus'un resepsiyonunda “KidzMondo Hilton Resepsiyonisti” kıyafetiyle meslek edinme sürecini tecrübe ediyor, resepsiyonist aktivitesini profesyonel ortamında deneyimliyor.

Kampa katılan her çocuğun kendi ağacı var
Her gün Hilton şefleriyle birlikte farklı lezzetler hazırlayarak mutfağın eğlenceli dünyasını da keşfeden minikler, Hilton’un büyük ve yemyeşil arazisinde doğayla kucaklaşıyor. Bahçıvanların yardımıyla çocuklar doğa keşfi, ağaçları tanıma, bahçe hazırlama, çiçek ekimi ve sanat atölyeleri için doğal malzeme toplama gibi daha birçok keyifli aktivite çalışmalarıyla çevre bilinci kazanıyorlar. Çocuklar, son gün botanik atölyesinde grup olarak bir ağaç dikiyorlar, onlar büyüdükçe diktikleri ağaç da büyüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT