Kırmızı eti en iyi nasıl pişiririm diye düşünüyorsanız, İntema Yaşam Akademi'de gerçekleşecek workshop etkinliğinde yerinizi alın.
Kırmızı eti iyi ve doğru pişirmek kadar tanımak da önemli. Pirzola, antrikot, kuzu kol ve nice kırmızı etin seçimi, yemeğin başarılı olmasındaki temel unsurların başında geliyor. Bu etkinlikte; kırmızı etin yapısını, satın alınırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini detaylıca öğreneceksin.
Osso bucco: Ağır ateşte pişirilmiş sebzeler ile (Demo ve ikram) Beef stroganoff: Mantar, turşu ve krema sos ile Kuzu külbastı: Tereyağlı tırnak pide, yoğurt ve sarımsaklı domates sos ile Çikolatalı panna cotta (İkram)
17:00-20.30
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler İntema Yaşam Mağazası içerisinde bulunan açık İntema Yaşam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda çift kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında İntema Yaşam tarafından web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.- Etkinlik başladıktan 45 dakika sonra gelen katılımcılar atölyeye katılamayacaklardır. - Minimum 3 kişilik bilet satışı olmadığı takdirde atölye iptal edilecektir. - Şefler mikrofon kullanacaklarından, kulaklık kullanılması zorunludur. Kulaklıklar İntema Yaşam Akademi tarafından temin edilecektir. Herhangi bir nedenden dolayı kulaklık kullanamayacak olan katılımcıların önden bilgi vermeleri gerekmektedir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.