Kırmızı eti en iyi nasıl pişiririm diye düşünüyorsanız, İntema Yaşam Akademi'de gerçekleşecek workshop etkinliğinde yerinizi alın.
Kırmızı eti iyi ve doğru pişirmek kadar tanımak da önemli. Pirzola, antrikot, kaburga ve nice kırmızı etin seçimi, yemeğin başarılı olmasındaki temel unsurların başında geliyor. Bu etkinlikte; kırmızı etin yapısını, satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini detaylıca öğreneceksin.
Ağır ateşte pişirilmiş bütün dana kaburga (demo ve ikram) Taze nane ve panko kaplı Izgara kuzu pirzola, bulgur pilavı ve mantar sos Taze baharat marineli dana antrikot, kereviz püresi ve tane karabiber sos Çikolatalı panna cotta (ikram)
17.00-20.30
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.