Kırmızı Et workshop'u, İntema Yaşam Akademi'de sizlerle...
"Kırmızı eti iyi ve doğru pişirmek kadar tanımak da önemli. Bu etkinlikte birbirinden lezzetli et yemeklerini nasıl pişireceğinizin yanı sıra kırmızı etin yapısını, satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri, saklama koşullarını ve pişirme tekniklerini de detaylıca öğreneceksiniz."
Ağır ateşte sebzeler ile pişirilmiş osso bucco (demo ve ikram) Soya sos ve zencefil marineli kuzu şiş, fırında baharatlı patates Cafe de Paris soslu bonfile, maydanoz ve parmesanlı patates kızartması Panna cotta (ikram)
17.00-20.00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.