"Kırmızı eti en leziz, en doğru şekilde pişirmenin inceliklerine ve kusursuz tekniklerine bu workshop’ta tanık oluyoruz.
Ayrıca kırmızı eti tanımayı, satın alırken dikkat edilmesi gerekenleri ve doğru saklama koşullarını da öğrenerek mutfak kültürümüzü zenginleştiriyoruz."
Ağır ateşte sebzelerle pişen osso bucco (demo) Taze baharat ve sarımsak marineli ızgara antrikot, fırın patates ve mantar sos Köri ve zencefil marineli kuzu şiş, yasemin pilavı ve sote sebzeler Çikolata mousse (ikram)
17.00-20.00
- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Etkinlikler İntema Yaşam mağazası içerisinde bulunan açık İntema Yaşam Akademi mutfağında yapılmaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda çift kişi çalışılmaktadır.- Etkinlik sırasında katılımcılar fotoğraf ve video çekilebilirler.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.- Etkinlik sırasında İntema Yaşam tarafından web sitesi ve sosyal medya dahil olmak üzere tüm iletişimlerinde kullanılmak üzere fotoğraf ve video çekimi yapılabilir. Biletin satın alınmasıyla katılımcı bu koşulu kabul etmiş sayılır.- Etkinlik başladıktan 45 dakika sonra gelen katılımcılar atölyeye katılamayacaklardır. - Minimum 3 kişilik bilet satışı olmadığı takdirde atölye iptal edilecektir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.