Kış Gündönümü Ritüeli

Tarihler: 20 Aralık 2019 Cuma ~ 20 Aralık 2019 Cuma 20 Aralık 2019 19:30

Yer: Psiko Yaşam Akademisi

Ücret: - 57.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2019 ~ Ara 20, 2019
Psiko Yaşam Akademisi, Kış Dönümü Ritüeli çalışmasıyla 20 Aralık'ta ilgi duyanları bekliyor...

En uzun gecenin yaşanacağı 21 Aralık gecesi öncesinde, aynı zamanda Güneş tutulmasının Oğlak burcunda olacağı günde, bir araya geleceğimiz ritüelimizde yoga, meditasyon ve astrolojiyle buluşma noktamızı keşfedeceğiz.
Yoga beden, zihin ve ruh bütünlüğü ile anda kalmamızı sağlayan kişisel bir süreçtir. Doğduğumuz andan itibaren içinde bulunduğumuz döngüler, süreçler, anlamlandırmakta zorlandığımız çıkmazlarımızın dönüşümü için atacağımız adımlar için hazırlanıyoruz. En uzun geceden önceki akşamda bir araya geleceğimiz ve kişisel yolculuğumuzla birlikte dahil olacağımız yoga çemberimizde niyetlerimiz, dileklerimiz ve hareketlerimizle bir araya gelecek ve o anda buluşuyor olacağız. Katılım öncesinde zihnimizde oluşanlar, ruhumuzda bulunanlar ve bedenimizde yansıyanları fark edeceğimiz bu deneyim için bizimle olmayı istersen bu yolculuğunda karşılaşmayı isteriz

Buna ek olarak etkinliğimiz öncesinde bizi karşılayacak olan Thermomix Türkiye ile günlük yaşamımızda enerjimizin kaynağı olan yemeklerimiz ve hazırlanma aşamaları ile ilgili kolaylaştırıcı tüyolar alabileceğiz.

- PDF bilet uygulaması vardır, biletlerinizin çıktılarını yanınızda bulundurunuz.- Etkinliğimiz 18 yaş ve üzeri yetişkinler için uygundur. Rahat kıyafetler ile gelinmesi tavsiye edilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT