Kitap Resimlemek Nasıl Bir İş?

Tarihler: 15 Nisan 2018 Pazar ~ 15 Nisan 2018 Pazar 15 Nisan 2018 16:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2018 ~ Nis 15, 2018
GEO Koleji’nin katkılarıyla

Çocuk Atölyesi ile Sanat Atölyeleri

Ocak ayından itibaren düzenlenecek yaratıcı atölye çalışmaları ile Çocuk Atölyesi ve Zorlu PSM, çocukların büyükler tarafından tanımlanmaya ihtiyaç duymayan, özgürce kendilerini anlatabilecek bireyler oldukları, büyüklerin kocaman dünyasında kendilerine yer açabilecekleri, hiç tanımadıkları insanlara seslerini sanat yoluyla duyurabilecekleri gerçeğini çocuklara yaşatırken bir taraftan da deneyimlemeyi hedefliyor.

Kitap Tasarlamak Nasıl Bir İş?

Atölye İçeriği: Bu atölyede genç tasarımcılar, Sanat Yönetmeni eşliğinde yazdıkları kısa hikâyelerini çizerek anlatacak, kendi kitaplarını tasarlayacaklar. Çizmekten keyif alan çocuklar, hikâyelerini kelimelerin ötesinde hayal edip kurgulayacaklar. 

* Atölye sonunda oluşacak çizimler; kitapçık formatına getirilecek ve e-posta ile katılımcılara gönderilecektir.

Eğitmen : Çocuk Atölyesi Eğitmeni Deniz Öcal
Yaş Grubu : 8-12 yaş
Atölye Süresi : 2 saat
Grup Sayısı : 9 - 20 kişi

Deniz Öcal Hakkında: 1978 Edirne’de dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Grafik Bölümü’nden mezun olduktan sonra on sene boyunca reklam ajanslarında Sanat Yönetmenliği yaptı. 2010 senesinde çocukluk hayali animasyon (çizgi film) yapmayı öğrenmek için istifa etti. Altı ay içinde ilk kısa animasyon filmi ile Akbank Film festivali seçkisine seçildi. 2011’de yaptığı ikinci filmi “Vitality” ile Amerika’da uluslararası bir sanat yarışmasında son 36’ya kaldı. 2011 yazında senaryosu ile Canlandıranlar Yetenek Kampı’na seçildi ve “Obsessev” filmini bitirdikten sonra yurtdışında birçok festivalde gösterim hakkı kazandı. Miami Film Festivali’nde son beş finaliste kaldı. 2013’ten beri yaptığı atölyeler ile animasyon yapmak isteyen çocuklara kendi bilgilerini aktarıp, yol gösteriyor

Çocuk Atölyesi Hakkında: Cihangir’de çocuklara özel tasarlanmış atölyesinde 2014 yılından beri 4-16 yaş grubundaki çocuklara resim, plastik sanatlar, tiyatro, dans, edebiyat gibi temel sanat dallarına ilişkin sanatçı eğitmenler önderliğinde yaratıcı atölye çalışmaları düzenlemektedir. Çocuk Atölyesi’nin temel amacı; çocuklara sanatın getirdiği duyarlılık ve kendini ifade etme özgürlüğü fırsatını sunmak, çocukların küçük yaşta sanat sevgisi kazanması ve sanatsever bireyler olmasına katkı sağlamaktır.

- Katılımın beklenenin altında olması durumunda etkinlik iptal edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT