Kitchen Studio

Tarihler: 21 Ekim 2010 Perşembe ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Yer: Kitchen Studio

Nereden Alınır: www.selinskitchenstudio.com

Adres: Çuhaçiçeği Sk. Seyhun Apt. No:6 D:3 Kalamış İstanbul Kalamış İstanbul

Telefon: 0216 550 15 65

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2010 ~ Ara 31, 2010

Şehrin yemeye ve yemek yapmaya meraklı, eğlenceli insanlarına seslenen Kitchen Studio, ev rahatlığında mutfak, parti ve catering mekanı olarak Kalamış`ta 2009`un Ocak ayında açıldı. Misafirlerine gösterişli, güzel ve egzotik yemekleri "korkutmadan" öğreten Kitchen Studio`nun ortamı, bir arkadaş evinden farksız.

Kitchen Studio`nun mutfağında yemek pişirme becerilerinizi geliştirebilir, nefis bir cheesecake`in uygulamalı tarifini alabilir, ya da dünya mutfağından pek çok çeşit yemeğin püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Yemek yapma atölyelerinin yanısıra butik pasta ve kek tasarımları da yapan Kitchen Studio`yu, bir parti mekanı olarak da kiralayabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız Kitchen Studio atölyelerinde nefis ekmekler, turşular, salçalar, zeytinyağlılar, tatlılar, Vietnam yemekleri, cheesecakeler, ve daha neler neler, maydonozlu köfteler yapmayı öğreneceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT