Klemantin Açık Mutfak Atölyeleri

Tarihler: 26 Şubat 2012 Pazar ~ 25 Mart 2012 Pazar 11.00 – 14.00

Yer: Klemantin

Nereden Alınır: Klemantin

Adres: G3 Sokak Hanem Apt. No: 4A Çiftehavuzlar, İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 21 24

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2012 ~ Mar 25, 2012

Klemantin Açık Mutfak Atölyeleri, 26 Şubat Pazar günü “Uzakdoğu Mutfağı” ile başlıyor. Menüde yalın tatları sevenlerin özellikle hoşlanacağı yemekler var.

Şef Deniz Orhun ve Şef Paul Anthony Morello yönetiminde Pazar günleri Klemantin Çiftehavuzlar’da saat 11.00 – 14.00 arasında gerçekleştirilecek atölyelerde verilecek tarifler şeflerin özgün tarifleri! Katılım 5’er kişi ile sınırlı olacak. Detaylı bilgi www.klemantin.com ’da.

Mart ayının her Pazar günü saat 11.00 – 14.00 arasında yapılacak “Temel Mutfak” atölyeleri ise özellikle yalnız yaşayanlara ve mutfağa yeni girecek olanlara öneriliyor.

Üretimini camlı açık mutfağında müşterilerinin gözü önünde gerçekleştiren Klemantin Fırın & Pasta Evi, dört yıldır İstanbul Çiftehavuzlar’da faaliyet gösteriyor. Bu yıl İstanbul Maslak’ta da şube açan Klemantin’in kokusu, tazeliği ve lezzetiyle farklılığını hemen ortaya koyan ürünlerinin özgün tarifleri Şef Deniz Orhun’a ait. Nişasta bazlı şeker, mısır şurubu ve ek katkı malzemesi kullanmıyor. Doğal vanilya çubuğu, zeytinyağı veya tereyağ, ve gerçek çikolata kullanıyor.

Chicago Four Seasons’tan Klemantin’e Uzanan Başarı Yolu...

Klemantin’i 2008 yılında kuran Şef Deniz Orhun, aynı zamanda bir ziraat mühendisi. Ankara Universitesi Ziraat Mühendisliği Bölümü ve London College Economics & Hacettepe Universitesi ortak programı İşletme Yüksek Lisansı mezunu.

Tetra Pak, Novartis ve Merck Sharp & Dohme gibi kuruluşlarda çalıştıktan sonra Amerika’da mutfak sanatları eğitiminin Harvard’ı kabul edilen Chicago Kendall College‘da pastacılık ve fırıncılık eğitimi almış, Four Seasons Chicago’da, Union League’de, Swedish Bakery’de “Chef”lik yapmış olan Orhun, International Cuisine Festival’de de Türkiye’ye “birincilik ödülü” kazandırmış.

“Uzakdoğu Mutfağı“
26 Şubat Pazar, 18 Mart Pazar
11.00 – 14.00

“İtalyan Mutfağı“
11 Mart Pazar
11.00 – 14.00

“Temel Mutfak“
4, 11, 18, 25 Mart Pazar
11.00 – 14.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT