Koçtaş`ta Takı Kursları Başlıyor

Tarihler: 30 Mart 2009 Pazartesi ~ 03 Nisan 2009 Cuma 11 Mart - 3 Nisan

Yer: Eyüp ve Göztepe Optimum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2009 ~ Nis 3, 2009
KOÇTAŞ’TA TAKI KURSLARI BAŞLIYOR
Evini yenilemek ve güzelleştirmek isteyenlerin adresi Koçtaş, mağaza içerisinde düzenlediği etkinliklerle müşterilerinin öğrenirken eğlenmesini ve keyifli vakit geçirmesini sağlıyor. Koçtaş, takı yapmaya ilgi duyanlar ve farklı modeller öğrenmek isteyenler için ücretsiz takı kursu düzenliyor. 11 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında Eyüp ve Göztepe Optimum mağazalarında gerçekleşecek Koçtaş’ın takı kurslarına katılmak için mağazalardaki müşteri hizmetleri birimine kayıt yaptırmak yeterli!

Evini yenilemek isteyen herkesin uygun fiyatlarla binlerce çeşit ürünü bulabildikleri Koçtaş mağazaları hem keyifli vakit geçirmenin hem de öğrenmenin en iyi adresi olmaya devam ediyor. Hesaplı alışverişin adresi Koçtaş müşterilerini İstanbul’da Eyüp ve Optimum mağazalarında 11 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek takı kurslarına davet ediyor.

Koçtaş’ın İstanbul’da Eyüp ve Göztepe Optimum mağazaları içerisinde düzenlenecek takı kurslarına katılmak için 7- 11 Mart tarihleri arasında mağazalarda bulunan müşteri hizmetleri bölümüne kayıt yaptırmak yeterli olacak. Kurs için gerekli malzemeler kurs katılımcılarına ilk hafta Koçtaş tarafından sağlanacak.

Koçtaş takı kursları Eyüp mağazasında her hafta Çarşamba günleri saat 13:00 ile 15:00 arasında, Göztepe Optimum mağazasında ise Cuma günleri 13:00 ile 15:00 arasında düzenlenecek. Takı kurslarında yeni öğrenenler için temel bilgiler verilirken, takı konusunda tecrübeli olan katılımcılar için yeni moda trendler üzerinde durulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT