Kokteyllerin püf noktalarını keşfetmeye hazır olun! En çok tercih edilen tarifleri birlikte hazırlayacağımız ve de kokteyl yapımı hakkında birçok şey öğreneceğimiz bu eğlenceli tecrübe için atölyemizde yerinizi ayırtmayı unutmayın.
•
Daiquri; (Lime Suyu, şeker şurubu) -TAT; Mayhoş
•
Manhattan; Sweet Red Vermouth (İtalyan Likörü), Angustura Bitter -TAT; Keskin, tatlıya yakın
•
Cosmopolitan; Cointreau (Portakal Likörü), Lime Suyu, Cranberry Suyu) -TAT; Tatlı, ekşi
•
Kokteyl eşleşmeli yemek (İkram)
17:00-20:00
Etkinlik Kuralları:
•
Usla Akademi girişinde workshop öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
•
Yemek atölyeleri 18 kişilik tam donanımlı atölye mutfağında gerçekleşmektedir. Her istasyonda bir kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
•
Kokteyl atölyeleri 10 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı ekipmanlar ile Gusto By Usla Restoranında gerçekleşmektedir.
•
Çikolata atölyesi 7 kişiliktir. Her katılımcı bireysel olarak çalışmaktadır.
•
Atölyeler çeşitlerine göre pratik kullanımlı tam donanımlı atölye mutfağında ve tam donanımlı profesyonel pastacılık sınıfında gerçekleşmektedir.
•
Atölye esnasında alternatif içecek ikramları yapılmaktadır.
•
Tüm atölyelerde USLA atölye katılım sertifikası verilmektedir.
•
USLA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
•
USLA gerekli gördüğü durumda erkinliklerde içerik ve tarih değişimi yapma hakkını saklı tutar.
•
Yaş sınırı belirtilmeyen atölyelerde 18 yaş altı katılımcı alınmamaktadır.