Kokteyl Atölyesi ''Klasikler'' workshop etkinliği USLA'da...
Kokteyllerin püf noktalarını keşfetmeye hazır olun! En çok tercih edilen tarifleri birlikte hazırlayacağımız ve de kokteyl yapımı hakkında birçok şey öğreneceğimiz bu eğlenceli tecrübe için atölyemizde yerinizi ayırtmayı unutmayın.
Daiquri; (Lime Suyu, şeker şurubu) -TAT; Mayhoş
•
Manhattan; Sweet Red Vermouth (İtalyan Likörü), Angustura Bitter -TAT; Keskin, tatlıya yakın
•
Cosmopolitan; Cointreau (Portakal Likörü), Lime Suyu, Cranberry Suyu) -TAT; Tatlı, ekşi
•
Kokteyl eşleşmeli yemek (İkram)
17:00-20:00
Etkinlik Kuralları:
• Usla Akademi girişinde workshop öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
• Yemek atölyeleri 18 kişilik tam donanımlı atölye mutfağında gerçekleşmektedir. Her istasyonda bir kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
• Kokteyl atölyeleri 10 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı ekipmanlar ile Gusto By Usla Restoranında gerçekleşmektedir.
• Çikolata atölyesi 7 kişiliktir. Her katılımcı bireysel olarak çalışmaktadır.
• Atölyeler çeşitlerine göre pratik kullanımlı tam donanımlı atölye mutfağında ve tam donanımlı profesyonel pastacılık sınıfında gerçekleşmektedir.
• Atölye esnasında alternatif içecek ikramları yapılmaktadır.
• Tüm atölyelerde USLA atölye katılım sertifikası verilmektedir.
• USLA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
• USLA gerekli gördüğü durumda erkinliklerde içerik ve tarih değişimi yapma hakkını saklı tutar.
• Yaş sınırı belirtilmeyen atölyelerde 18 yaş altı katılımcı alınmamaktadır.