Konser Dinleme Sanatı

Tarihler: 18 Nisan 2018 Çarşamba ~ 18 Nisan 2018 Çarşamba 18 Nisan 2018 19:00

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Ücret: Günlük - 147.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2018 ~ Nis 18, 2018
Açık Diyalog İstanbul, klasik müzik yazarı ve Andante Klasik Müzik Dergisinin kurucusu Serhan Bali ile ocak ayından itibaren yeni bir klasik müzik seminer dizisine başlıyor.

10 bölümden oluşacak ve ayda iki kez yapılacak bu atölyelerde, J. S. Bach, İtalyan Barok Dönemi Müziği, Rus müziği, Rus Beşleri ve Dimitri Şostakoviç, Gustav Mahler, Richard Strauss ve Piyotr İlyiç Çaykovski, Richard Wagner, Sergey Rahmaninov, Sergey Prokofyev, Guiseppe Verdi operaları ve efsanevi Türk divası Leyla Gencer’in sanatı ele alınacak. Seminerlerle aynı hafta içinde Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası tarafından gerçekleştirilecek konserlerde, eserleri seslendirilecek bestecilerin yaşamları ve yapıtlarını daha yakından tanımak mümkün olacak.

Serhan Bali
Istanbul Üniversitesi Iktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiiler Bölümü’nden 1995 yılında mezun olduktan sonra bir süre özel sektörde çalışan Serhan Bali profesyonel iş yaşamını terk edip 2002 yılında kurduğu, Türkiye’nin çağdaş standartlarda ve ulusal çapta yayın yapan ilk klasik müzik dergisi Andante ile yayımcılık alanına girdi. 2012 yılında Andante’yi temsilen International Classical Music Awards (ICMA) jüri üyeligine seçilen Bali, ICMA jüri üyesi olan Avrupa’nın diger önde gelen klasik müzik yayınlarının temsilcileriyle birlikte her yıl dünyanın en iyi klasik müzik CD-DVD kayıtlarını seçiyor. Bali’nin klasik müzik üzerine yazıları 2001 yılından beri ağırlıklı olarak Andante Dergisi ve Radikal Gazetesi’nin ardından şimdilerde Hürriyet Gazetesi’nin Kitap Sanat ekinde yayımlanıyor.

2007-2009 yılları arasında Istanbul Müzik Festivali'nin Danışma Kurulu üyeliğinde bulunan Bali 2011 yılından beri de Fest Travel’ın müzik danışmanlığını yapıyor ve bu firmanın çatısı altında müzikseverlerle birlikte dünyanın önde gelen klasik müzik merkezlerine turlar düzenliyor. Bali ayrıca, beIN IZ TV kanalı için 2014 yılından bu yana klasik müziğin büyük bestecilerinin yaşadıkları şehirleri ve mekanları tanıttığı Batı’ya Yolculuk adlı bir müzik belgeselini hazırlayıp sunuyor.  Belgeselin 2018 yılında yeni bölümlerinin çekilmesi planlanıyor.

-18 yaş ve üzeri içindir. -Her seminere bağımsız olarak kayıt yapılabilir, bilet aldığınızda bizimle 0212 232 76 62 numaralı telefondan irtibata geçip kaydınızı teyit etmenizi rica ederiz.-Etkinlik 19:00 – 21:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT