Koreografik Mentorluk Atölyesi

Koreografik Mentorluk Atölyesi

Tarihler: 19 Eylül 2018 Çarşamba ~ 23 Eylül 2018 Pazar

Yer: Bomontiada ALT

Adres: Merkez Mah., Silahşör Cad., Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, 34384 Şişli/İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0 212 230 21 62

Faks: 0 212 230 21 62

Web: http://www.bomontiada.com/

E Posta: hello@bomontiada.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2018 ~ Eyl 23, 2018

A Corner in the World, bu yıl bomontiada ALT programı kapsamında, İKSV Tiyatro Festivali ortaklığıyla Koreografik Mentorluk Atölyesi düzenliyor.

Altı hafta sürmesi planlanan atölyenin amacı, dans, tiyatro ve performans sanatçılarının, yaratım sürecindeki eserlerini bir mentor aracılığı ile araştırma, paylaşma ve deneyleme imkânı bulmalarını sağlamak. Atölye kapsamında seçilen dört genç sanatçı koreografilerini mentorlara sunma ve mentorun önerileri doğrultusunda provalarla çalışmalarını olgunlaştırma fırsatı bulacak.

Atölye sonunda eserler, 17 Kasım – 4 Aralık 2018 tarihhleri arasında düzenlenen İKSV Tiyatro Festivali’nin paralel etkinliği olarak A Corner in the World X bomontiada ALT programı kapsamında bomontiada ALT’ta seyirci ile buluşacak.

Başvuru Bilgileri:
Başvurular, 17-23 Eylül 2018 tarihleri arasında koreografimentorluk@gmail.com adresine başvuru dosyası ile yapabilecek. Dosyada, projeyi tanıtan metin (en fazla 1000 kelime), proje ile ilgili varsa görsel malzeme (videolar için vimeo link eklenmesi gerekiyor), iletişim bilgilerini içeren güncel CV ve varsa önceki çalışmaları tanıtan görsel ve yazılı malzeme yer almalıdır. Dosya en fazla 10 MB büyüklüğünde, tek bir PDF formatında gönderilmelidir.

Sonuçlar, 28 Eylül 2018 tarihinde açıklanacaktır.

A Corner in the World X bomontiada ALT Hakkında
İlk yılında Türkiye ve dünyadan sanatçıların katıldığı sergileriyle tanınan bomontiada ALT, değişen yüzüyle genç yaratıcıların buluşabilecekleri, deneyimlerini paylaşabilecekleri ve diyalog geliştirebilecekleri bir platforma dönüşüyor. bomontiada ALT, yeni dönemde A Corner in the World’ün yön verdiği programıyla performans sanatları ve görsel sanatlar, ses ve malzemelere başvuran pratikler arasında köprüler kuran yenilikçi işlere alan açacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT