Kruvasan workshop etkinliği Cooking Class Academy'de...
Reçetesinin Avusturya'ya, işlenme şeklinin Osmanlı sancağına dayandığına inanılan Fransız lezzeti Kruvasan. Sıcacık tereyağı kokusuyla ve puf görüntüsüyle, tatlı sevenlerin çikolatalı; tuzlu sevenlerin ise jambon, peynir ile lezzetlendirdiği kruvasan etkinliğinin işlem basamakları aşağıdaki gibidir;
•
Hamur yoğurma teknikleri,
•
Hamuru yağla katlama tekniği,
•
Hamuru şekillendirme tekniği,
•
Mayalandırma ve pişirme uygulaması,
•
Kruvasan sunumu.
10:00-14:00
Etkinlik Kuralları:
•
Atölye öncesinde bilet kontrolü yapılmaktadır.
•
Atölye mutfağı 8 kişiliktir. Her istasyonda bir kişi çalışacak şekilde planlanmıştır.
•
Atölyeler tam donanımlı profesyonel pastacılık sınıfında gerçekleşmektedir.
•
Yapılan ürünler için saklama kaplarınızı getirerek yanınızda götürebilirsiniz.
•
Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
•
CCA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu etkinlik ücretini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.