

Tarihler: 23 Nisan 2026 Perşembe ~ 23 Nisan 2026 Perşembe 15:00
Yer: DasDas
Ücret: Genel Satış 1980,00 ₺
Nereden Alınır: https://mobilet.com/
Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul
Web: https://www.dasdas.com.tr/
E Posta: dasdasgise@dasdas.com.tr
Yorumlar:
Küçük şefler mutfağa giriyor!
DasDas & Pizza Express’in eğlenceli ve öğretici pizza yapımı atölyesinde minik katılımcılar pizza yapımının temel aşamalarını adım adım keşfedecek ve sonrasında kendi hazırladıkları pizzaları afiyetle tüketecekler.
Katılımcılara tek kullanımlık pizza şapkası ve önlüğü verilecek, ayrıca etkinlik bitiminde “Pizza Şefi” katılım sertifikası alacaklardır. Etkinlik kapsamında boyama aktiviteleri de yapılacaktır.
Küçük şefler pizza yapımının inceliklerini öğrenirken portakal suyu ve limonatalarını yudumlayacak, veliler ise onlara sunulacak özel oturma alanında tatlı ikramı eşliğinde Türk kahvesi keyfi yapacaklardır.
Etkinlik, çocukların eğlenerek üretim deneyimi yaşayacağı şekilde tasarlanmıştır. Sınırlı kontenjan nedeniyle erken rezervasyon önerilir.
Etkinlik İçeriği
• Hamur açma, sos sürme ve malzeme yerleştirme gibi pizza yapım aşamalarının öğrenilmesi
• Her çocuğun kendi pizzasını hazırlaması
• Hazırlanan pizzaların fırında pişirilmesi ve tüketilmesi

Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.