Kurtlarla Koşmaya Hazır Mısınız?

Tarihler: 16 Ocak 2019 Çarşamba ~ 16 Ocak 2019 Çarşamba 16 Ocak 2019 19:30

Yer: Joint İdea Arnavutköy

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2019 ~ Oca 16, 2019
*Bu etkinlik serisi birbirini takip eden içeriklerden oluşmakla birlikte, her bir etkinliğe ayrıca katılım mümkündür.
"Tüm dünyada kadınların kutsal kitabı haline gelen Kurtlarla Koşan Kadınlar’ı, bu kez kitabın yazarı Estes’le birlikte çalışan Esra Sert’ten dinleyeceğiz.


Defalarca okuyup hayatına deniz feneri yapanlar, alıp bir türlü okuyamayanlar, çok duyup efsanenin aslını sorgulayanlar, hepinizi bu hayat değiştiren workshop’a davet ediyoruz!

Kurtlarla Koşan Kadınlar, son 26 yıldır tüm dünyada kadınlara kadın olmanın el kitabı olarak hizmet ediyor. Kadınlara özünde oldukları şeyi yani “vahşi benliklerini” hatırlatarak; yaratan, üreten, besleyen, beslenen yaşamı bilgece yaşayan doğal hallerine dönmeleri için ellerinden tutuyor.     

Bu çalışmada kitabın yazarı Jung’çu analist Clarisa Pinkola Estes’in kendisi ile çalışan Esra Sert ile bir araya geliyoruz. 
İki saatlik çalışmanın ilk bölümünde Estes’in Colorado’da spiritüel bir merkez olarak kullanılan çiftlikte gerçekleştirdiği inzivayı konuşacağız. Esra bizlere, dünyada milyonlarca kadının ruhsal annesi haline gelen Estes’in kendisini, yaşamını, öğütlerini ve verdiği mesajları aktaracak.

İkinci bölümde Esra, Estes’in inzivalarında yaptırdığı çok sayıda pratikten birini grup çalışması olarak uygulayacak.  Buluşmayı kitabı okumak isteyip yol almakta zorlananlara Esra’nın tavsiyeleri ile bitireceğiz. Bu bölüm kitabı okumuş olanların kişisel deneyim ve katkılarına da açık olacak.   

Defalarca okuyup hayatına deniz feneri yapanlar, alıp bir türlü okumayanlar, çok duyup efsanenin aslı var mı diye merak edenler, hepinizi bekliyoruz.

Esra Sert Hakkında
Sinir sistemi üzerine üç senelik bir eğitim olan Organic Intelligence eğitimi yaşamımı kökünden etkiledi. Mindfulness, sinir sistemi regülasyonu ve esnek dayanıklılık alanlarında gruplarla ve bireylerle çalışıyorum. Travma entegrasyonu ve yaratıcılık  konularında Kurtlarla Koşan Kadınlar Kitabı’nın yazarı Clarisa Pinkola Estes’in kendisi ile yaptığım çalışmalar ışığında gruplara kolaylaştırcı rolüyle destek veriyorum.

İstanbul Üniversitesi’nde Gazetecilik okudum ve Londra Üniversitesi ‘nde İngiliz Devleti’nin Chevening Bursu ile antropoloji masterı (MA) yaptım. On altı yıllık televizyon haberciliği kariyerimin büyük bir kımını NTV’de geçirdim.

Yirmi iki yıldır yoga ve meditasyon yapıyorum. Yoga ve meditasyon hocalığına eğitmen eğitimi vererek devam ediyorum."

- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması durumunda, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.- Etkinlik ile ilgili her türlü değişikliğin tarafınıza bildirilmesi için, bilet alımı yaptıktan sonra info@jointidea.com ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT