Birbirinden lezzetli workshoplar GurmeFest kapsamında sizlerle buluşuyor.
Özel kutlamalarınız ve seçkin davetleriniz düşünülerek tasarlanan bu atölye çalışmasında; zengin bir çeşitlilikte, leziz kanepeleri deneyimleme fırsatı bulacaksınız.
Ders içerikleri: Balık yumurtası ve ekşi krema ile doldurulmuş patates Kadayıfta karides Fesleğen ve tütsülenmiş somonlu pankek
Bu eğitimde, Le Cordon Bleu şeflerimizin gösterdiği temel kesim tekniklerinin yanı sıra ekşi krema hazırlanışı, kıvırcık patates yapımı ve marine etmek gibi bazı temel mutfak becerilerini de öğreniyor olacaksınız.
* Workshop biletleri tek başına alana giriş hakkı sağlamaz. Ayrıca GurmeFest giriş bileti alınması gerekmektedir. * Workshoplar 12 kişi ile sınırlıdır.
- Workshop biletleri tek başına alana giriş hakkı sağlamaz. Ayrıca GurmeFest giriş bileti alınması gerekmektedir. - Kapasite 12 kişi ile sınırlıdır. - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinliğe almama hakkına sahiptir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.