Liderler İçin Savaş Sanatı

Tarihler: 29 Ocak 2018 Pazartesi ~ 29 Ocak 2018 Pazartesi 29 Ocak 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2018 ~ Oca 29, 2018
Liderler İçin Savaş Sanatı Öğretileri eğitimi Zorlu PSM - Atölye'de gerçekleşecek.

Liderler İçin Savaş Sanatı Öğretileri: İnançlar ve Gerçeklik

Atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir. 

Eğitmen: Özgür Çağlar Çelik

Lider; en sade tanımla, kendini yani duygu, düşünce ve davranışlarını yönetebilen kişidir. Liderliğin birincil uygulama alanı kişinin kendi zihni ve bedenidir. Ancak kendine liderlik edebilen, başkalarının da gerçek anlamda lideri olabilir.

Katılımcılarının potansiyellerinin ortaya çıkması ve hayatlarının liderliğini alma yolunda, ilham verici ve dönüştürücü olması hedeflenen bu 6 haftalık atölyeler dizisinde, entellektüel seviyenin yanında deneyimsel seviyede öğrenme ve dönüşüm amaçlanmaktadır. Uzak doğu kökenli kadim bir zihin-beden-enerji egzersizi olan Qigong (Çigong) temeli üzerine kurgulanan atölyelerde, içsel Kungfu sanatlarının DENGE, BÜTÜNLÜK ve BİRLİK gibi ilkeleriyle, liderliğe dair BİLGELİK, CESARET, BAĞIMSIZLIK, SORUMLULUK ve KARARLILIK gibi kavramlara odaklanılmaktadır. Vipassana, Satsang ve Tasavvuf gibi kadim bilgelik geleneklerinin uygulamalarından, savaş sanatları stratejilerinden ve 20. yüzyıla damga vurmuş liderlerin yaşamlarından da yararlanılan atölyeler arasında, ilişkisel ve kurgusal bir bütünlük olmakla birlikte, her bir atölye de kendi içinde bütündür ve katılıma açıktır. 

*Atölyelerin tümünü tamamlayanlara katılım belgesi verilecektir.
*Atölyeye rahat kıyafetlerle gelinmesi önerilir. 

Atölye süresi: 2 saat 30 dakika

İnançlar ve Gerçeklik
"Olduğu gibi gör" Düşüncelerimiz, inançlarımız ve gerçekliğimiz… Dünyayı olduğu gibi mi, olduğumuz gibi mi algılıyoruz?

Sinir bilimci Candace Pert'e göre, "Hiçbir şeyi gerçekten göremeyiz, hiçbir zaman da görmedik, görmeyi beklediğimizi görürüz." Düşüncelerimizle gerçekliğimiz arasındaki ilişkiyi fark ettikçe, değişimin anahtarı belirmeye başlar. İnançlarımızla algıladığımız gerçeklik arasındaki sebep-sonuç ilişkisini görmeye başlarız. İnanmak ve yaratmak, latince aynı kökten gelmektedir. (Cre-do, cre-are)Gerçekliği değiştirmek bizim elimizdedir.

Özgür Çağlar Çeli̇k kimdir? 
Dövüş sanatları, 2006 yılında ODTÜ Elektrik- Elektronik Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra çeşitli şirketlerde yöneticilik yapan Çelik’in hayatına 2009 yılında girdi. Türkiye’de Tarık Tekman, Shi Delon, Cui Rubin gibi hocalardan ve Beijing’de Prof. Yu Yong Nian’dan qigong ve Yiquan eğitimleri; Gaby Agis, Mary-Clare McKenna’dan Skinner Release Technique dersleri; Martin Keogh, Bernd Knappe, Defne Erdur Contact Improvisation ve Ida Shigemi, Gonzalos Gallego ve Tetsuro Fukuhara’dan Butoh dersleri aldı. 2016 yılında profesyonel hayatını sonlandırarak liderlik ve dövüş sanatları odaklı çalışmalarını yeni bir çizgiye taşıdı. Tanrılar Okulu’nun yazarı Elio D’Anna’nın Floransa’da yer alan School of Economics’in programı Master of Leadership’i 2017 yılında bitirdi.

- Etkinlik Zorlu PSM – Atölye 1 mekanında gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT