Little Grandmo Ther

Tarihler: 13 Şubat 2016 Cumartesi ~ 13 Şubat 2016 Cumartesi 13 Şubat 2016 10:00

Yer: Elite World İstanbul Hotel

Ücret: - 728.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2016 ~ Şub 13, 2016
Little Grandmo Ther atölye çalışması, 13 Şubat'ta Elite World İstanbul Hotel'de gerçekleşecek.

"Bu atölye çalışmasında sizlerle, bireysel farkındalığın nasıl dönüştürebileceğini ve önümüzdeki zamanlarda nasıl kalpten yaşanacağının anahtarını paylaşacağım; bu paylaşım, bana atalar ve dünya ana tarafından direkt olarak verilmiş plan öğretileri temelinde olacak.

Sizlere dünya anaya nasıl bağlanılacağının araçlarını vereceğim. Dünya anayı sevmek onu bilmektir. O her birimizin içinde yaşamakta. Atölye, dünya enerjisi ile çalışacağımız pratik deneyimlerle ilerleyecek.

Lütfen gelirken yanınızda bir kristal getirin çünkü kristallerle çalışılacak ve bir seremoni yapacağız. Katılımcıların her birine bir hayvan totemi verilecek ve bu bilginin günlük hayatta bize nasıl yardımcı olacağı konusunda bilgilendirme yapılacak."

Aynı zamanda "Küçük Büyükanne" olarak da adlandırılan Kiesha Crowther, bakir doğa içinde tek başına uzun zaman geçirdiği çocukluk yıllarında, ruhlar dünyası ve dünya ana tarafından kendisine verilen direkt öğretiler almaya başladı. 30 yaşına geldiğinde bir şaman ve bilgelik taşıyıcısı olma yolunun inisiye olmasıyla, bu öğretileri paylaşmaya; insanlığın ve dünya ananın yararına ve şifaya yönelik seremoniler yönetmeye başladı. Dünya bilgeliğini ve kadim bilgiyi çağımıza taşımak ve bu iletişimi yaygınlaştırmak konusunda kendisini sorumlu hissediyor... "Bilgelik taşıyıcısı" olarak çalışmaları, dünya ananın değerli ley çizgilerini güçlendirmek ve yenilemek için dünyanın belirli bazı özel noktalarına kutsal kristaller ekme işini de içermekte. Verdiği güçlü mesaj; bireysel ve gezegensel bilincin nasıl dönüştürülebileceğinin, dünya ana ile doğru bir ilişki içinde kalpten nasıl yaşanacağının ve kim olduğumuzu hatırlamanın önemini ortaya koyuyor "Büyük Ben"im.

- Etkinlik saat 09:30'da başlayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT