Louise Hay Öğretisi ile İlişkiler 1

Tarihler: 21 Mart 2018 Çarşamba ~ 21 Mart 2018 Çarşamba 21 Mart 2018 19:30

Yer: Bilgi Paylaşım Merkezi

Ücret: - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2018 ~ Mar 21, 2018
Louise Hay Öğretisi ile İlişkiler 1 Semineri, Bilgi Paylaşım Merkezi'nde sizlerle...

İlişkilerimiz hayatlarımızın belki de en önemli kısmını oluşturur. Kurduğumuz ilişkilerin tamamı ise kendimizle olan ilişkimizin bir yansımasıdır. Kendimizle olan ilişkimiz çocukluğumuzda büyüdüğümüz ortamlarda şekillenir. 

Çocukluk yıllarını unuttuğumuzu söyler bazılarımız. Yaşamdaki aynalarımız yani kurduğumuz yeni ilişkiler bize aynı duyguları yaşatarak bir anlamda iyileşmeye bir çağrı yaparlar.

Louise Hay öğretisi ile hazırlanmış bu seminerde hayatlarınızı, düşündüğünüz her anlamda, bu işte başarı olabilir kilo verme olabilir daha sağlıklı ilişkiler olabilir daha iyi bir sağlık olabilir güzelleştirmenin önce kendinizle olan ilişkinizi güzelleştirerek olabileceğini fark edecek Heal Your Life ® a özel yöntemlerle kendinizle çok daha güzel bir ilişki başlatacak ve bunun sayesinde hayatınızın tüm alanında iyileşme ve güzelleşme yaşayabileceksiniz.

Metodoloji
Heal Your Life® metodoloji  Amerikalı bir yazar ve eğitmen olan Louise Hay tarafından tasarlanmıştır. Louise Hay yoksulluk ve tacizlerle geçen çocukluğunu kendi teknikleri ile iyileştirmiş sonrasında ise milyonlarca kişinin yaşamlarını dönüştürmelerine, daha sağlıklı bir bedene, daha huzurlu bir zihne, duygusal bütünlüğe ve tatmin dolu bir yaşama sahip olmalarını sağlamış bir öğretmendir. Bu öğreti dünyanın pek çok ülkesinde yetkili eğitmenler ile yaşam güzelleştirmeye ve dönüştürmeye devam etmektedir.

Handan Cengiz Kimdir?
Heal Your Life ®yetkili eğitmeni Handan Cengiz İTÜ mezunu bir mühendis olup uzun yıllardır kendisine ait gayrimenkul işini yürütmektedir. ABD’de Uluslararası iş ve finans üzerine yüksek lisans eğitimi yapmıştır. Kendisi halen St.Clements üniversitesinde psikoloji doktora eğitime devam etmektedir.2001 yılından itibaren kişisel gelişim konularında Türkiye’de ve dünyada değerli öğretmenlerden eğitimler almıştır. Yetkili eğitmenlik eğitimlerini ise Heal Your Life® ın dünyadaki mastır eğitmenlerinden Amerika’da almış olup, gruplara, kişilere ve kurumlara yaşam dönüştürücü eğitimler ve birebir seanslar vermeye devam etmektedir.

Eğitmen: Handan (Louise Hay Programı Hayatınızı iyileştirin Amerika’dan Lisanslı seminer lideri
Sertifika: Katılımcılara Louise Hay Öğretisi ile İlişkiler 1(kendimle olan ilişkim)  Seminerine katılım sertifikası verilecektir.

- Seminere gelirken bir çocukluk fotoğrafı getirmeniz gerekmektedir.- 4 Nisan Çarşamba aynı yer ve saatte gerçekleşecek olan seminer için ön koşul İlişkiler 1 seminerine katılmış olmaktır.- 18 Yaş ve üzeri katılımcılar için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT