Louise Hay Öğretisi ile İş Başarısı

Tarihler: 17 Ocak 2018 Çarşamba ~ 17 Ocak 2018 Çarşamba 17 Ocak 2018 19:30

Yer: Medit Atölye

Ücret: - 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2018 ~ Oca 17, 2018
Louise Hay Öğretisi ile İş Başarısı ve Hayallerimiz Semineri, Medit Atölye'de gerçekleşecek.

Hepimiz aynı dünyada yaşıyor olsak da her birimizin dünyaları birbirinden o kadar farklı ki. Kimi çok çalışıyor ama hak ettiği parayı kazanamıyor, kimi gelecek kaygısından var olan paranın tadını çıkaramıyor, kimi sanki hiç yarın yokmuşçasına yaşıyor, kimi sorumluluk taşımaktan neşe ve hayallerinden uzaklaşmış.

Tüm bunların sorumlusu ise bilinçaltımızdaki kayıtlardır. Herbirimizin çocukken hayalleri vardı ve bunları bazılarımız yetişkinlik yolunda maalesef gerçekçi değil diyerek görmezden geldi.

Bu seminerde iş başarı ve hayellerimiz ile ilgili olumsuz kalıplarınızı farketme ve dönüştürme.

Metodoloji
Heal Your Life® (Hayatını İyileştirebilirsin) metodoloji Amerikalı bir yazar ve milyonların  sevdiği bir öğretmen olan Louise Hay tarafından tasarlanmıştır. Louise Hay yoksulluk ve tacizlerle geçen çocukluğunu yıllar sonra öğrendiği teknikler ile iyileştirmiş,  sonrasında ise milyonlarca kişinin yaşamlarını dönüştürmelerine, daha sağlıklı bir bedene,  daha huzurlu bir zihne, duygusal bütünlüğe ve tatmin dolu bir yaşama sahip olmalarını sağlamış bir öğretmendir. Öğretmeye yeni başladığı dönemde kanser teşhisi konulmuş ve  kanseri kendi yöntemi ile iyileştirmiş, kendi sözleri ile öğrendiklerini hayata geçirmiştir. 30 Ağustos 2017’de 90 yaşına ışığa geçen Louise Hay’in öğretisi dünyanın pek çok ülkesinde  yetkili eğitmenler ile yaşam güzelleştirmeye ve dönüştürmeye devam etmektedir.   

Metot güçlü bir içe bakış ve farkındalık oluşturmaya dayanır. Katılımcılar bilinçaltındaki  inanç kalıplarını Heal Your Life®'a özel tekniklerle kolayca fark eder ,bunlardan özgürleşir  ve ikinci gün sonunda bilinçaltlarına yenilerini ekmiş olarak çıkarlar. 

Meditasyonlar ve farkındalık çalışmaları ağırlıktadır. Gurup dinamiği ve karşılıklı farkındalık  paylaşımları her bir katılımcı için gelişme ve öğrenme fırsatları ile doludur.   

Handan Cengiz Kimdir?
Heal Your Life ®yetkili eğitmeni Handan Cengiz İTÜ mezunu bir mühendis olup uzun yıllardır  kendisine ait gayrimenkul işini yürütmektedir. ABD’de Uluslarası iş ve finans üzerine  yüksek lisans eğitimi yapmıştır. Kendisi halen St.Clements üniversitesinde psikoloji doktora eğitime devam etmektedir.

2001 yılından itibaren kişisel gelişim konularında Türkiye’de ve dünyada değerli öğretmenlerden eğitimler almıştır.Yetkili eğitmenlik  eğitimlerini ise Heal Your Life®ın dünyadaki master eğitmenlerinden Amerika’da almış olup,  gruplara ve kişilere ve kurumlara yaşam dönüştürücü eğitimler ve birebir seanslar  vermeye devam etmektedir. 

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT