Louise Hay Öğretisi ile Yeni Hayatı

Tarihler: 15 Mayıs 2018 Salı ~ 15 Mayıs 2018 Salı 15 Mayıs 2018 19:30

Yer: Bilgi Paylaşım Merkezi

Ücret: - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 15, 2018 ~ May 15, 2018
"Louise Hay Öğretisi ile Yeni Hayatımızı Oluşturma Semineri", Bilgi Paylaşım Merkezi'nde sizlerle...

Yeni Hayatımızı Yaratma

Biz geçmişin koşullanmalarından nasıl arınırız? Yeni hayatımızı nasıl hazırlarız?
Bunun için öncelikle geçmişte her şeyin bizim gelişimimiz ve yaşam derslerimiz adına olması gerektiği gibi olduğu bilgeliğine ihtiyacımız var. Yeni hayatımız ise her birimiz için orada potansiyel alanımızda adım atmamız için bizi bekliyor.

Bu seminerde mutluluğunuzla sizin aranızdaki son engelle sevgi dolu bir bakışla karşılaşacak ve Heal Your Life ® ‘a özel metodlarla yeni hayatınızın harika tohumlarını bilinçaltınıza yerleştirebileceksiniz.

Metodoloji
Heal Your Life® metodoloji Amerikalı bir yazar ve eğitmen olan Louise Hay tarafından tasarlanmıştır. Louise Hay yoksulluk ve tacizlerle geçen çocukluğunu kendi teknikleri ile iyileştirmiş sonrasında ise milyonlarca kişinin yaşamlarını dönüştürmelerine, daha sağlıklı bir bedene, daha huzurlu bir zihne, duygusal bütünlüğe ve tatmin dolu bir yaşama sahip olmalarını sağlamış bir öğretmendir. Bu öğreti dünyanın pek çok ülkesinde yetkili eğitmenler ile yaşam güzelleştirmeye ve dönüştürmeye devam etmektedir.

Handan Cengiz Kimdir?
Heal Your Life ®yetkili eğitmeni Handan Cengiz İTÜ mezunu bir mühendis olup uzun yıllardır kendisine ait gayrimenkul işini yürütmektedir. ABD’de Uluslararası iş ve finans üzerine yüksek lisans eğitimi yapmıştır. Kendisi halen St.Clements üniversitesinde psikoloji doktora eğitime devam etmektedir.2001 yılından itibaren kişisel gelişim konularında Türkiye’de ve dünyada değerli öğretmenlerden eğitimler almıştır. Yetkili eğitmenlik eğitimlerini ise Heal Your Life® ın dünyadaki mastır eğitmenlerinden Amerika’da almış olup, gruplara, kişilere ve kurumlara yaşam dönüştürücü eğitimler ve birebir seanslar vermeye devam etmektedir.

Sertifika: Katılımcılara Louise Hay Öğretisi ile Yeni hayatımızı Oluşturma seminerine katılım sertifikası verilecektir.
Eğitmen: Handan Cengiz  (Louise Hay Programı Hayatınızı iyileştirin Amerika’dan Lisanslı

- 18 yaş ve üzeri katılımcılar için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT