Louise Hay Öğretisi

Tarihler: 07 Şubat 2018 Çarşamba ~ 07 Şubat 2018 Çarşamba 07 Şubat 2018 19:30

Yer: Bilgi Paylaşım Merkezi

Ücret: Erken Kayıt - 650.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2018 ~ Şub 7, 2018
Louise Hay Öğretisi ile 8 Seminerle Hayatınızı İyileştirin eğitimi Bilgi Paylaşım Merkezi'nde gerçekleşecek.

Eğitmen Handan Cengiz Kimdir?

Ruhsal Eğitim Merkezi Kurucusu ve Eğitmeni Handan Cengiz İTÜ Jeodezi Mühendisliği mezunudur. ADB’ de uluslararası iş ve finans üzerine yüksek lisans eğitimi almıştır. Bir yandan kurucusu ve sahibi olduğu gayrimenkul firmasını 23 yıl boyunca yönetmiş diğer yandan ise Türkiye’de ve yurtdışında değerli hocalardan kişisel gelişim eğitimleri almıştır. İnsanı ve yaşamı anlamaya olan tutkusu yurtdışında bulunduğu dönemde bir yandan akademik eğitimine devam ederken bir yandan da farklı topluluklarla çok zengin seçeneklere sahip kıtada ruhsal ve kişisel gelişim atölye çalışmalarına, inziva ve meditasyonlara katılmaya yöneltti. Handan Cengiz halen St Clements Üniversitesi’nde psikoloji üzerine doktora öğrenimine devam etmektedir. Kendisi Louise Hay´ in felsefesi ile hazırlanmış Heal Your Life® (Yaşamını iyileştirebilirsin) lisanslı eğitmeni olup, gruplara, kişilere ve kurumlara yaşam dönüştürücü ve iyileştirici eğitimler ve birebir seanslar vermektedir. 

Evrensel Yasalar ve Değişim:
Heal Your Life® metodolojisi Amerikalı bir yazar ve eğitmen olan Louise Hay tarafından tasarlanmıştır. Dünyaca ünlü, kitapları 50 milyonun üzerinde satmış yakın zamanda 90 yaşında ışığa geçmiş yazar ve öğretmen Louise Hay’ in Düşünce Gücü ile kitabında da yer alan içeriğinin uygulamalı bir şekilde işleneceği bu seminerimizde öğretinin evrensel olan temel yasalarını ve onları hayatınızın istediğiniz alanına nasıl uygulayabileceğinizi deneyimleyebilecek meditasyonlar ile bilinçaltı inançlarınızla tanışacak bilgelik ve eğlence dolu bir akşam geçireceksiniz.  

Para ve Bolluk:
Çok çalışıp istediğimiz yere gelemememiz ya da işimizde çok beğenilip istediğimiz kazancı elde edemememizin nedeni çevremizden, ailemizden ve geçmiş deneyimlerimizden kazandığımız inanç kalıplarıdır. Biz bu inanç kalıplarını fark ettiğimizde neden ve sonuç dengesini iyileştirirken hayatımızı da olumlu yönde değiştiririz.  Bu seminerde bilinçaltınızdaki para ve bolluk ile ilgili negatif kalıplarınızı fark edeceksiniz. Bu kalıp ve inançlardan hazır olduğunuz kadarı ile özgürleşeceksiniz. Paraya bolluğa ve başarıya bakış açınız değişecek, bolluk bilincinizde çok net fark edebileceğiniz bir yükselme olacak. Her gün kullanabileceğiniz uygulaması kolay teknikler öğreneceksiniz. 

Sağlık (Beden ve Zihin Bağlantısı):
Bu atölye çalışmasında sağlığınızın iç dünyanızın, kullandığınız sözlerin, inançlarınızın ve duygularınızın bir yansıması olduğunu öğreneceksiniz. Gençliğinde yakalandığı kanseri kendi metodolojisi ile iyileştiren Louise Hay’in bilgeliğinin ışığında daha sağlıklı bedenlere ulaşmanın düşünsel ve bilinçaltı yöntemlerini öğreneksiniz Bedeninizdeki her hücrenin sizin ne düşündüğünüz ve ne hissettiğiniz ile etkileşim halinde olduğunu, ve bedeninizi dinlediğinizde sizinle konuştuğunu hem fark edecek, hem de deneyimleyeceksiniz. Fiziksel bedendeki iyileşmelerin ruh beden ve zihin üçlemesini sağlamadıkça yeterli olmadığını, her hastalığın altında farklı bir inanç kalıbı olduğunu öğreneceksiniz. Bedensel sorunlarınızın nedeni olan bilinçaltı kalıplarını keşfedecek bunlardan arınacak ve bilinçaltınıza yeni ve istediğiniz sağlığı size getirecek inançları kolaylıkla koyabileceksiniz. 

İlişkiler 1 (Kendimle Olan İlişkim):
İlişkilerimiz hayatlarımızın belki de en önemli kısmını oluşturur. Kurduğumuz ilişkilerin tamamı ise kendimizle olan ilişkimizin bir yansımasıdır. Kendimizle olan ilişkimiz çocukluğumuzda büyüdüğümüz ortamlarda şekillenir. Çocukluk yıllarını unuttuğumuzu söyler bazılarımız . Yaşamdaki aynalarımız yani kurduğumuz yeni ilişkiler bize aynı duyguları yaşatarak bir anlamda iyileşmeye bir çağrı yaparlar. Louise Hay öğretisi ile hazırlanmış bu seminerde hayatlarınızı, düşündüğünüz her anlamda, bu işte başarı olabilir, kilo verme olabilir, daha sağlıklı ilişkiler olabilir, daha iyi bir sağlık olabilir. Güzelleştirmenin önce kendinizle olan ilişkinizi güzelleştirerek olabileceğini fark edecek, kendinizle çok daha güzel bir ilişki başlatacak ve bunun sayesinde hayatınızın tüm alanında iyileşme ve güzelleşme yaşayabileceksiniz. 

"İlişkiler 1 seminerine gelirken yanınızda bir çocukluk fotoğrafı getirmenizi rica ediyoruz. "

İlişkiler 2 (İstediğimiz İlişkiyi Hayatımıza Çekebilme):
Ön Koşul: İlişkiler 1(Kendimle Olan İlişkim) Seminerine katılmış olmaktır.

İlişkiler 1 de kendimizle olan ilişkimize odaklandık. İlişkiler 2 seminerinde ise dış dünya ile ilişkilerimize bize şu andaki ilişkileri getiren geçmişimize, bilinçaltı kalıplarımıza yolculuk yapacağız. Bunların arasında istemediğimiz artık bize hizmet etmeyenleri keşfedip, arınma çalışmaları yapacağız. Ve Heal Your Life ®’a özel yöntemlerle yerine yenilerini koyacağız. Evrene yeni isteklerimizi çok güçlü bir çalışma ile gönderecek ve bize gelecek güzellikleri almaya hazır olacağımız bir zihin bahçesi oluşturacağız. Louise Hay öğretisi ile hazırlanmış bu seminerde var olan ilişkilerinizi, ister arkadaşlık, ister eş, ister iş ortamındaki yöneten dinamikleri keşfedecek hak etme duygunuz yükselecek ve her birimizin doğuştan hakkımız olan ahenkli ve anlamlı ilişkilere doğru önemli bir sıçrama yapabileceksiniz.

Negatif Temizliği Öfke ve Affetme:
Ön Koşul: Handan Cengiz ile Louise Hay Öğretisi seminerlerinden en az birine katılmış olmaktır.

''Olumsuz duyguların olmadığı yerde olumlu duygularda olmaz'' Duygusal Zekanın basitçe tanımı hayatımızı duyguların yönettiğinin bilincinde olmaktır. Kaliteli bir yaşamın en önemli sırrı ise duygular ile iletişime geçebilme, fark edebilme,  ve her farklı duyguya nasıl karşılık vereceğini bilmek ve istenmeyenlerden özgürleşebilmekte yatar. Maalesef çoğumuz onlarla nasıl baş edeceğimizi bilmediğimiz için görmezden gelmeye çabalar ve hatta duygularımızla bağımızı koparırız. Veya geçmişte yaşanan bazı duygularla o günkü bilgi ve farkındalığımızla nasıl karşılık vereceğimizi bilmediğimiz için aynı girdabın içinde dönüp durabiliriz. Oysa yaşamda bundan çok daha fazlası var. Aynı duyguları ve düşünceleri tekrar etmeden özgürleşip potansiyellerine doğru kocaman bir adım atmaya hazırım diyenleri seminerimize bekliyoruz. 

İş Başarı Hayallerimiz:
Hepimiz aynı dünyada yaşıyor olsak da her birimizin dünyaları birbirinden o kadar farklı ki.. Kimi çok çalışıyor ama hak ettiği parayı kazanamıyor, kimi gelecek kaygısından var olan paranın tadını çıkaramıyor, kimi sanki hiç yarın yokmuşçasına yaşıyor, kimi sorumluluk taşımaktan neşe ve hayallerinden uzaklaşmış. Tüm bunların sorumlusu ise bilinçaltımızdaki kayıtlardır. Her birimizin çocukken hayalleri vardı ve bunları bazılarımız yetişkinlik yolunda maalesef gerçekçi değil diyerek görmezden geldi Bu seminerde iş başarı ve hayallerimiz ile ilgili olumsuz kalıplarınızı fark etme ve dönüştürme üzerine güçlü çalışmalar yaparak bilgelik ve eğlence dolu bir zaman geçireceksiniz. 

Yeni Hayatımızı Oluşturma:
Biz geçmişin koşullanmalarından nasıl arınırız? Yeni hayatımızı nasıl hazırlarız? Bunun için öncelikle geçmişte her şeyin bizim gelişimimiz ve yaşam derslerimiz adına olması gerektiği gibi olduğu bilgeliğine ihtiyacımız var. Yeni hayatımız ise her birimiz için orada potansiyel alanımızda adım atmamız için bizi bekliyor. Bu seminerde mutluluğunuzla  sizin aranızdaki son engelle sevgi dolu bir bakışla karşılaşacak ve Heal Your Life ® ‘a özel metotlarla yeni hayatınızın harika tohumlarını bilinçaltınıza yerleştirebileceksiniz.

- 18 yaş ve üzeri katılımcılar için uygundur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT