Mağrip Mutfağı Atölyesi, Le Cordon Bleu İstanbul'da..."Sizleri Le Cordon Bleu master şeflerimizin hazırladığı bu menüyle otantik bir yolculuğa çıkarıyoruz. Mağrep bölgesinin yemek kültürünü keşfetmeye, zengin aromatik baharatları, tatlı ve tuzluyu bir arada nasıl ustalıkla kullandıklarını öğrenmeye ne dersiniz? "
Bu kursu tamamlayan katılımcılar aşağıdaki mutfak tekniklerini görmüş olacaklardır:•
Temel mutfak kasaplık tekniği
•
Turne tekniği ile sebze kesimi
•
Temel mutfak kesim teknikleri
•
Tajin (güveç) pişirme tekniği
•
Glaze tekniği
•
Dolgu ve sarma tekniği
•
Meyve segmentasyon tekniği
•
Lezzetlendirilmiş şurup yapımı tekniği
Ders içerikleri: •
Kuzu Tajin, sebzeler eşliğinde
•
Tavuklu çıtır turta
•
Portakal salatası
Ücrete dahil hizmetler: Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.
Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.
*Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.
10:30 – 17:00
Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.