MAMMASHOW Anne, Bebek Etkinliği

Tarihler: 12 Ocak 2019 Cumartesi ~ 12 Ocak 2019 Cumartesi 12 Ocak 2019 18:30

Yer: CNR Expo İstanbul

Ücret: * Günlük bilet ile mammashow’u 9-10-11-12 Ocak tarihleri arasından seçeceğiniz 1 gün ziyaret edebilirsiniz.* Satın almış olduğunuz bilet tek kişiliktir.* Satın almış olduğunuz bilet yalnızca 1 yetişkin için giriş hakkı tanımaktadır. Günlük Bilet - 10.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2019 ~ Oca 12, 2019
Türkiye’de İlk! “Annenin Caps Sergisi” 9-10-11-12 Ocak tarihleri arasında CNR Expo Centre'de...

Annelerin gülmeye de ihtiyacı vardır. Haydi biraz da kafa dağıtmak için bu sergiyi gezmeye!

Sıra dışı bir sergi deneyimine hazır mısınız? Bu sergide eserlerin karşısına geçip düşünmek yok, bol bol kahkaha atmak ve "diğer anneler de böyleymiş, yalnız değilmişim" demek var! Aslı Kocaeli nam-I diğe @annenin.icsesi'nin bugüne kadar yaptığı en iyi caps'lerin sergileneceği alanımıza uğramayı unutmayın! “Annenin Caps Sergisi”ni gezerek her bir capsi kartpostal boyutunca alabileceksin. Ayrıca insan boyundaki maketlere kendi yüzünü yerleştirerek sen de capsin bir parçası olabileceksin!

Seminer Programı

9 OCAK 2019 Çarşamba

Hamilelikte Egzersiz ve Nefes Çalışmaları | 12.00-12.45
Kendisi de ikinci hamileligini yaşayan Joimove Turkiye temsilcisi, koreograf ve dans eğitmeni Nur Niyaz Bildik, anne adaylarına hamilelikleri süresince ve sonrasında yapabilecekleri egzersizleri ve nefes çalışmalarını anlatacak.
Anne Hikayeleri Sohbeti | 14.00-14.45Anne-bebek influencer dünyasının en eski ve üretken isimlerinden Hassas Anne Ece Kumkale, geçen yıl çıkarttığı kitabında yer verdiği ve ilginç annelik hikayeleri olan 16 anne içinden seçtikleriyle birlikte “Anne Hikayeleri Sohbeti” gerçekleştirecek.

Hamile Göbeği Bağlama ve Bebek Giyme Eğitimi | 15.00-15.45
Clauwi Babywearing Danışmanı Zehra Dörter “Hamile Göbeği Bağlama ve Bebek Giyme” üzerine uygulamalı bir workshop yapacak. Hamile göbeği bağlama hem pelvik taban dahil pek çok ağrıyı rahatlatıyor hem de kolay doğumu destekliyor. Anne, hamilelikte aldığı dokuma wrap ile doğum sonrası bebeğini giyebiliyor. Hamilelikte karnın büyümesi ile birlikte sırt karın kasları ve leğen kemiğine binen yük hamileliğin özellikle son haftalarında oldukça ciddi şikayetlere neden oluyor. Hamile göbeğini bağlama yöntemi ile göbeği taşımayı kolaylaştırıp olası şikayetleri hafifletmek mümkün.

10 Ocak 2019 Perşembe

Bebeklerde ve Çocuklarda İlkyardım | 12.00-12.45
Yaklaşık 20 yıldır sağlıkçı olan ve Türkiye’nin en tecrübeli hemşirelerinden “Bebeimgeliyor Akademi” kurucusu,"Esra ile Blw Tarifleri" ve "Emziren Anneler Soruyor" isimli kitapların yazarı Esra Ertuğrul, uzmanlık alanı olan konulardan bebekler ve çocuklarda ilkyardım hakkında merak edilen soruları yanıtlayacak.

Yenidoğan Bebek Alışverişi | 13.00-13.45
14 yıldır anne bebek ve çocuk sektöründe olan ve son 5 yılında Bebek Alışveriş Koçluğu ile bebek bekleyen ailelere kendi yaşam şekillerine uygun doğru ve sağlıklı ürünleri seçmeleri için destek olan Babies And Shop Gizem Kösoğlu Yılmaz “Yenidoğan Bebek Alışverişi”ni anlatacak.

Bebeğin İlk Yılında Emzirme, Ek Gıdaya Geçiş ve Beslenme | 14.00-15.30
Yaklaşık 20 yıldır sağlıkçı olan ve Türkiye’nin en tecrübeli hemşirelerinden “Bebeimgeliyor Akademi” kurucusu,"Esra ile Blw Tarifleri" ve "Emziren anneler Soruyor" isimli kitapların yazarı Esra Ertuğrul, uzmanlık alanı olan konulardan Emzirme ve Ek Gıdaya Geçiş hakkında merak edilen soruları yanıtlayacak.

11 Ocak 2019 Cuma

Ek Gıdaya Mutlu Geçiş & BLW ve İlkyardım | 10.00-11.30
22 yıllık Hemşire ve İlk Yardım Eğitmeni Aslı Cebeci Ulusoy “Bebeklerde Ek Gıdaya Mutlu Geçiş ve BLW İlkyarım konulu semineriyle ebeveynlerin korkulu rüyası haline gelen bebek beslenmesi ve yenidopanda ilkyardım konularında pratikte uygulanabilecek ve anlaşılır bilgiler verecek.

Attachment Parenting: Bağlanma-Temelli Doğal Ebeveynlik | 12.00-14.00 (Türkiye’de İlk!)Moderatör: Dr. Aslıhan Onaran, PhD (Attachment Parenting API Turkiye Platformu Kurucusu)
Konuşmacılar ve konuşma başlıkları:
Dr. Aslıhan Onaran, “Attachment Parenting ve Bebekler ile İletişim”
Uzman Psikolog Gülay Karaman, “Anne-Bebek Bağlanması”
Anne – Bebek Yogası ve Meditasyon Eğitmeni Ayşegül Denktaş, “ Ebeveyn – Bebek İletişiminde Farkındalık: İçsesini Duymak”
Emzirme Danışmanı Melody De Visscher Büyükkaraca, “Emzirmeyi Şefkatle Sonlandırmak”

Panel Özeti
Son yıllarda yoğun ilgi çeken “güvenli bağlanma” ve Doğal Ebeveynlik/Attachment Parenting konularındaki panelde API Turkiye Platformu Kurucusu Dr. Aslıhan Onaran (PhD) moderatorlüğünde 4 farklı konuşmacı ile bir söyleşi sunulacak. Bağlanma, Mindful Ebeveynlik, Attachment Parenting, Emzirme ve Bebekler ile İletişim konularındaki bu renkli söyleşi, Aslıhan Onaran’ın giriş konuşması ile başlayacak. Ardından, Uzman Psikolog Gülay Karaman, “Anne-Bebek Bağlanması”; Anne – Bebek Yogası ve Meditasyon Eğitmeni Ayşegül Denktaş, “Ebeveyn – Bebek İletişiminde Farkındalık: İçsesini Duymak” ve Emzirme Danışmanı Melody De Visscher Büyükkaraca “Emzirmeyi Şefkatle Sonlandırmak” başlıklı konuşmalar yapacak.  Panelde anne-babalardan gelen sorulara özel bir soru-cevap modülüne de yer verilecek. 

“0-3 Yaş Çocukları İçin Pozitif Disiplin Yöntemleri” | 15.00-15.45
Sosyal medyada çok aktif olan ve birçok markayla çalışan Uzman Psikolog Elif Saygın ve Uzman Klinik Psikolog Burcu Gencer, “0-3 Yaş Çocukları İçin Pozitif Disiplin Yöntemleri”, “0-3 Yaş Çocuklarına Saygı Duymak” ve “2 Yaş Sendromu” konularında soru-cevap şeklinde dinleyicilerin katılımcıyla inter-aktif bir sunum gerçekleştirecekler

12 Ocak 2019 Cumartesi

Bebekler de Kitap Sever! | 11.00-11.45
Çocuk Kitapları Yazarı, Drama Uzmanı, Masal Anlatıcısı ve Çocuk Yogası Eğitmeni – Masal Yoga’nın Yaratıcısı Hafize Çınar Güner İle Söyleşi. Bebeğimize ne zaman kitap okumaya başlayacağız? Hangi kitapları okuyacağız? Okuyacağımız bu kitapları biz mi, o mu seçecek? Okuma edimini ne şekilde yapacağız, ona nasıl kitap okuyacağız? Hafize Çınar Güner, hem bir yazar hem de bir anne olarak bebeklerin entelektüel gelişimi için okuma kültürünün ilk temellerinin nasıl atılması gerektiğini anlatıyor. Yaklaşık 20 yıldır çocuklarla çalışmanın deneyimlerini ve birikimini çocuk edebiyatı penceresinden aktarıyor.

Hamileler ve Yeni Annelerde Sadeleşme | 12.00-13.30
(Türkiye’de İlk!)Türkiye’de ilk defa düzenlenecek “Hamileler ve Yeni Annelrde Sadeleşme” paneli, Türkiye’nin en eski “Minimalizm” yazarlarından turkisiminimalizm.com kurucusu Hale Acun Aydın tarafından modere edilecek. Konuklar ise yine dijital dünyada en çok takip edilen ve minimalizm akımını özellikle youtubeta domine eden: “Sade Bir Yaşam” Gözde Altunbaş, “Yeşim Mimar” Ferhan Hasmaden ve “Beginner Minimalist” Bilge Sağay.

0-3 Yaş Bebek ve Çocuklarda Duyu Bütünleme ile Gelişim | 14.00-15.30 (Türkiye’de İlk!)
Türkiye’nin 1 numaralı Duyu Bütünleme Uzmanı & Fizyoterapist Ebru Sidar, Londra’dan mammashow etkinliği için özel olarak gelip, “0-3 Yaş Bebek ve Çocuklarda Duyu Bütünleme ile Gelişim” hakkında bilgiler verecek

Bebeklerde Uyku Rutini Yaratma | 16.00-16.45
2015 senesinden bu yana; kendi Uyusun ki Büyüsün markası ile hamilelerde ve bebeklerde Uyku Danışmanlığı yapan Asu Ulutürk Yavuz; uyku neden değerlidir, uyku konusunda aile yaklaşımı nasıl olmalı, uyku düzeni kurmak konusunda neler yapılabilir gibi konularda bilgi paylaşacak ve sorularınızı cevaplayacak.

- Satın almış olduğunuz bilet tek kişiliktir.- Satın almış olduğunuz bilet yalnızca 1 yetişkin için giriş hakkı tanımaktadır.- 12 yaş altı, 60 yaş üzeri ve engelli vatandaşlarımıza etkinliğimiz ücretsizdir.- Etkinlik özellikle hamile anneler ve 0-3 bebeği olan aileler için uygundur.- Günlük bilet ile mammashow’u 9-10-11-12 Ocak tarihleri arasından seçeceğiniz 1 gün ziyaret edebilirsiniz.- Kombine biletniz ile etkinliğe 4 gün de katılabilir, zaman kısıtlaması olmadan tüm markaların ürünlerine göz atabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT