Mandala Boyama ile Gizemli Desenleri Keşfet!

Mandala Boyama ile Gizemli Desenleri Keşfet!

Tarihler: 08 Aralık 2018 Cumartesi ~ 09 Aralık 2018 Pazar 14.00-18.00

Yer: Capaticy AVM

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2018 ~ Ara 9, 2018

Capacity AVM’de 5-15 yaş arası çocukların ortak katılımıyla gerçekleşecek, “Dev Mandala Boyama” etkinliğinde gizemli desenler ortaya çıkıyor!

Mandala Boyama etkinliğiyle çocukların odaklanma süreleri ve konsantrasyonu güçlenirken aynı zamanda el becerileri de gelişiyor! Özel ve oldukça renkli bir aktivite olarak geçmişten günümüze devam eden Mandala Boyama etkinliğiyle çocuklar, sanat tutkusuyla zihinlerindeki olumsuzluklardan da arınıyor. Bazı inanışlarda yaşam döngüsünü ve evreni sembolize eden Mandala, Capacity’de heyecanlı bir maceraya dönüşecek!

Bu çok özel etkinlikte kolektif bir çalışma ile takım ruhunun önemi sağlanacak. Tamamen sağlığa zararsız materyallerle boyama yapan her çocuğun iç dünyası renkler ile bütünleşerek, dev kâğıtlar üzerine dökülecek. Saat 14.00-18.00 arasında 8 ve 9 Aralık tarihlerinde Capacity AVM’de gerçekleşecek Dev Mandala Boyama etkinliği sonrası Dev Mandalalar AVM içerisinde sergilenecek. Siz de bu muhteşem çalışmanın bir parçası olun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT