Mantralar 101

Tarihler: 19 Şubat 2019 Salı ~ 19 Şubat 2019 Salı 19 Şubat 2019 19:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2019 ~ Şub 19, 2019

Bu atölye Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir.

Eğitmen: İpek Tiryaki

Heyecanla izlediğimiz Netflix’in dizilerinden kült filmlere süper kahramanların yaratılışında kadim öğretilerin verdiği ilhamlardan, gizli varlığından haberdar mısınız? Battle Star Galactica’dan, Eight Sense’e, OA’den, Stranger Things’e spritüel pratikler süper kahramanlar ile gündelik hayata geri döndü.

Spritüel pratiklerden en etkililerinden biri olan mantra meditasyonları belirli bir konuda ilerleme, değişim, dönüşüm kazanmak için bize öncülük eden sesli meditasyonlardır. Mantra Meditasyonları 101 atölyesinde; hayatın bir çok alanında sağlık, sevgi, başarı, bereket, huzur, mutluluk, zihinsel berraklık, bağımlılıklardan arınma, kilo kontorlü gibi ortak isteklerimiz üzerine yoğunlaşan, günlük hayatımızda kendi kendimize uygulayabileceğimiz basit ve temel mantra meditasyon ritüellerini öğreniyor olacağız.

İçinizdeki süper kahramanı gelin mantralar ile çıkarın.

İpek Tiryaki kimdir?

Notre Dame De Sion Lisesi ve Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri'ni tamamladı. Kendi içsel yolculuğuna 7 sene önce Esra Banguoğlu'nun Kundalini Yoga dersleriyle başlayan İpek Tiryaki, bu öğretiden çok etkilenip, konuya daha çok hakim olmak için Kundalini Yoga Hocalık eğitimine katıldı. 2015'de Afrika'da Gurmukh Kaur Khalsa'dan aldığı Kundalini Yoga eğitimi hayatında bir çok şeyi değiştirdi. Bu eğitimden döner dönmez, ulaşabildiği herkese, bunu anlatmaya ve öğretmeye başladı.

Bu eğitime ek olarak 2016'da New York'da Khalsa Way Hamilelik Yogası eğitimini yine Gurmukh Kaur Khalsa'dan alarak, Kundalini Yoga'nın hamileler için neler yapabileceğini öğrendi.

2016'nın sonunda kendi üstüne çalışmanın gücünü keşfetmiş biri olarak Aykut Oğut ve Esra Banguoğlu'nun açtığı 1,5 sene toplamda 1400 saat süren Yaşam Koçluğu eğitimini tamamladı. Son olarak 2018'de zihni ve meditasyonun zihin üstündeki etkisini daha derinlemesine öğrenmek için Londra'da Gurmukh Kaur Khalsa tarafıdan verilen Level 2 Kundalini Yoga Mind&Meditation eğitimini aldı.

Şu anda tüm öğrendiklerini ve deneyimlerini bireysel ve grup derslerinin yanı sıra, Kundalini Lovers YouTube ve Instagram hesaplarından ulaşabildiği herkesle paylaşıyor.

İnsanlara günlük hayatta çok kolayca yapabilecekleri Kundalini Yoga egzersizleri ve meditasyonlarını öğretip, aynı zamanda hayatlarıyla ilgili farkındalıklarını arttırmak adına bireysel koçluk seansları vermeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT