Manuel Reina ile Ritim Atölyesi

Tarihler: 06 Mayıs 2018 Pazar ~ 06 Mayıs 2018 Pazar 06 Mayıs 2018 11:00

Yer: Açık Diyalog İstanbul

Ücret: - 236.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2018 ~ May 6, 2018
Açık Diyalog Istanbul'da profesyonel Flamenko dans eğitmeni Manuel Reina ileritim atölyesi başlıyor.

"Bu atölye çocuklarda doğuştan var olan ritimduygusunun günlük yaşam öğeleri üzerinden örnekler ve basit vücutperküsyonları ile farkındalığı kazandırmayı amaçlıyor.

Kazanımlar: Anlayarak dinleme, el-ayak koordinasyonu, farklı ritimlerle armonikbütünlüğün parçasını oluşturma, kendine has ritminle birey olma. Ritim atölyesi,etkileşim içinde işitsel, görsel, kinestetik öğrenme becerilerini geliştirmeyi mümkün kılar.

Manuel Reina Hakkında
1971, İspanya, Sevilla doğumlu Manuel Reina, dans çalışmalarına 6 yaşında José Galván Akademisi’nde başladı ve Manolo Marin ile devam etti. 5 yıl boyunca Profesor Antonio Castillo'dan klasik dans eğitimi aldı. Dansında olgunlaştığında, Sevilla Konservatuarı'nda Manolete ve Antonio Canales ile koreografi kurgulama çalışmalarına başladı. Profesyonel hayata adım attığında 9 yaşındaydı. 18 yaşında dünyaca ünlü Jose Galvan Flamenko Dans Grubu’na girdi. Sevilla’nın tablaolarından biri olan El Arenal’da sahneye çıktı. Değişik flamenko gruplarıyla dünyayı dolaştı; New York, Tokyo, Berlin ve Sao Paolo'da yaşadı, dans gösterileri ve eğitmenlik yaptı. Flamenko üzerinde çalışırken, modern dansla ilgilendi ve koreografi eğitimini derinleştirdi. Ballet Yoko Komatsubara’da koreografi çalışmaları yaptı. Japonya'da İspanya Milli Balesi’nden Luis Ortega ve Curro de Bormujos ile sahneye çıktı. Katıldığı flamenko yapıtlardan bazıları Tierra y Fuego, Carmen, Bernarda Alba'dır. Paco Mora gösterilerinde birinci dansçı olarak yer aldı ve tüm Güney Amerika'yı dolaştı, Almanya, İsveç ve Hollanda turnesine çıktı. Yoko Komatsubara ile Festival Union’a katıldı. İstanbul’daki flamenko çalışmalarına, 1999 yılında eğitmen olarak başladı. Halen 2004 yılında eşi Işıl Reina ile birlikte kurdukları Etnik34 dans okulunda eğitmenlik yapmaktadır.

Yaş Sınırı ve Kurallar: Etkinliğimiz +16 yaş ve yetişkinler için saat 11.00-12.30,6-15 yaş için saat 14.30-16.00'dadır. Yerimiz kısıtlı olduğu için kayıtların 4 Mayıs'a kadar yapılması gereklidir, yapılan başvuruların tarafımıza iletilmesi rica olunur."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT