Manyetizmanın Gizemi, 7-9 yaş

Manyetizmanın Gizemi, 7-9 yaş

Tarihler: 04 Şubat 2021 Perşembe ~ 04 Şubat 2021 Perşembe 04 Şubat 2021 12:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: Online Katılım - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 4, 2021 ~ Şub 4, 2021
Pera Öğrenme, 26 Ocak - 13 Şubat 2021 tarihleri arasında, Yarıyıl Tatili Öğrenme Programları kapsamında 4-12 yaş gruplarına yönelik Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleşecek etkinliklerde, rehber eşliğinde yapılan 3 boyutlu çevrimiçi sergi turundan sonra, sergiye yönelik çeşitli atölyeler düzenliyor.

Güneş hangi yönden doğar? Kutup yıldızı hangi yönü gösterir? Dünyamızın çekirdeğinde oluşan manyetizma ile yönleri belirlememizi sağlayan mıknatısların özellikleri nelerdir? Atölyede mıknatısın çekim gücünü keşfediyor, Hint ipi deneyi ile pusulamızı oluşturuyoruz. Mıknatısların çekim gücü, manyetik alan, manyetik alan çizgileri gibi bilimsel kavramları öğreniyor, odaklanma yeteneklerimizi ve dikkatimizi geliştiriyoruz.

İlişkili Sergi: Kristal Berraklığı

Malzemeler (Kit ile gönderilecektir)
Eldiven
Pipet
Petri kabı
Kağıt
Ataş
Halka mıknatıs
Denge kuşu
Demir tozu
Manyetik alan çizgileri fotokopi

Eğitmen: Mad Science

Yaş Grubu: 7-9
Kontenjan: 20 kişi
Süre: 1 saat

Katılımcılara e-posta aracılığıyla katılımcı belgesi gönderilecektir. Zoom Meeting uygulaması üzerinden gerçekleşecek etkinlikte, rehber eşliğinde yapılan 3 boyutlu çevrimiçi sergi turundan sonra, sergiye yönelik atölye çalışması yapılacaktır.
Katılımcıları görmek ve kişiye özgü yönergeler verebilmek amacıyla kameranızın ve mikrofonunuzun açık olması gerekmektedir. Kayıt olan her katılımcı bunu kabul etmiş sayılır.

Önemli Bilgilendirme: Satın alan herkese kargo ile bir paket gönderilecektir. Paketin içinde atölye için gerekli malzemeler bulunmaktadır.

Atölye malzemelerini size ulaştırabilmemiz için biletinizi satın aldıktan sonra, referans numaranızla birlikte, isim-telefon, kargo adresi ve e-posta adresinizi ogrenme@peramuzesi.org.tr adresine iletmelisiniz.
Kargo: Bilet fiyatına kargo ücreti dahildir. Kargo Pera Müzesi tarafından gönderilecektir. Ortalama kargo süresi İstanbul için 3 iş günü, diğer şehirler için 5 iş günüdür. Kargo şirketinden kaynaklı gecikmelerden Pera Müzesi sorumlu tutulamaz. İade veya değişiklik yapılmamaktadır.

PERAkart AİLE ile %50 indirimli!
Detaylı bilgi: ogrenme@peramuzesi.org.tr

- Atölyeye bilet satın alırken, çevrimiçi atölyeye katılıma dair gerekli bilgilerin size iletilebilmesi için Biletix üyeliği ile giriş yapmanız ve güncel e-mail ile cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak etkinliğe katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT