Marija Nicolic Sports İnternational İçin Türkiye`de

Tarihler: 16 Kasım 2009 Pazartesi ~ 20 Kasım 2009 Cuma

Yer: Sports International

Nereden Alınır: www.sportsinternational.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2009 ~ Kas 20, 2009

Dünyaca ünlü Aerobic Master Class eğitmeni Marija Nikolic Sports International için Türkiye’ye geliyor.

5 gün boyunca Tüm Sports International şubelerini ziyaret edecek olan Marija Nikolic, tüm üyelere farklı tarzı ile aerobic zevkini doyasıya yaşatacak.

16 – 20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında Marija Nikolic’in Türkiye’deki yolculuğu, 16 Kasım’da Ankara Bilkent’te başlayıp 17 Kasım’da İzmirliler ile Mavişehir’de buluşmasının ardından İstanbul’da devam edecek.

İstanbul’da 3 gün kalacak olan Marija Nikolic, 18 Kasım Ataköy Marina, 19 Kasım Şişli Elit Residence ve 20 Kasım’da Kadıköy Nautilus Sports International’da sporseverlerle bir araya gelerek aerobic ve dans ile iç içe 2 saat geçirmelerini sağlayacak.

Tüm Sports International şubelerinde 19:00 – 20:15 saatleri arasında yapılacak olan aktivitelere katılmak için 1 gün öncesinden kayıt olmak gerekiyor.

Aerobik Master Class Eğitmeni Marija Nikolic ile unutulmaz bir aerobic keyfi yaşama fırsatını kaçırmayın…

Bilkent Holding şirketlerinden olan Sports International, halen Ankara ve İzmir`de birer, İstanbul`da Ataköy Marina, Şişli Elit Residence ve Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi’nde olmak üzere toplam beş adet fitness kulübü işletmeciliği ile kurumsal olarak fitness ve spor merkezleri işletmeciliğini Türkiye`ye getiren kuruluştur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT