Mario Levi ile Yaratıcı Yazarlık Atölyesi

Tarihler: 02 Mart 2011 Çarşamba ~ 06 Nisan 2011 Çarşamba 19:30 - 21:30

Yer: İstanbul Modern

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Antrepo No:4, Karaköy, İstanbul Karaköy İstanbul

Telefon: 0212 334 07 27

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 2, 2011 ~ Nis 6, 2011

İstanbul Modern Sanat Müzesi’nin yetişkinlere yönelik atölye ve seminer programı AtölyeModern, Bahar 2011 dönemine 1 Mart 2011’de başlıyor.

Uluslararası Sanat Eleştirmenleri Derneği (AICA) Türkiye işbirliğiyle düzenlenen Batı Resim Sanatı Tarihi ve Türk Resim Sanatı Tarihi seminerleri, yoğun istek üzerine tekrarlanıyor.

Alanlarında uzmanlaşmış sanat tarihçileri ile yürütülen ve sanatın yaklaşık 800 yıllık gelişimini katılımcıları ile paylaşan İstanbul Modern - Sanat Tarihi Seminerleri, sanat yapıtının tarihsel süreç içinde kat ettiği yolu, gelişim ve beslenme kaynaklarını, sanat yapıtını anlamanın ve anlamlandırmanın yöntemlerini örneklerle izleyiciye sunmayı amaçlıyor.

AtölyeModern’in, yazar Mario Levi ile gerçekleştirdiği “Yaratıcı Yazarlık” atölyesi de, yoğun istek üzerine yeniden düzenleniyor.

AtölyeModern’in atölye ve seminerleri ücretlidir.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için: 0212.334 73 27 ve atolyemodern@istanbulmodern.org

2 Mart - 6 Nisan 2011
6 hafta boyunca saat 19.30-21.30 arasında

AtölyeModern’de yazar Mario Levi’nin gerçekleştirdiği “Yaratıcı Yazarlık” atölyesi, yoğun istek üzerine 2 Mart – 6 Nisan 2011 tarihleri arasında 6 hafta boyunca Çarşamba günleri yeniden düzenleniyor.

Yaratıcı Yazarlık atölyesi, farklı yazı türlerinin, eğitimcinin denetiminde, tüm katılımcılar tarafından paylaşıldığı bir seminerler ve sohbetler dizisi. Atölye öncelikle bir hikâyesi olduğuna inananların nasıl bir yolda yürüyebileceklerini göstermeyi amaçlıyor. Yazılar yazan ama bazı engelleri aşamadığını hisseden, yaratma sürecinde neler yaşandığını merak eden, yıllardır yazmayı erteleyen veya yazamadığı bir romanı olan herkes bu programa katılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT