Masterpiece Galata Resim Kursu

Tarihler: 08 Kasım 2016 Salı ~ 08 Kasım 2016 Salı 08 Kasım 2016 19:00

Yer: Masterpiece Beyoğlu

Ücret: 1. Kategori - 320.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2016 ~ Kas 8, 2016
Alanlarında uzman sanatçılar tarafından Masterpiece için hazırlanmış özel teknikler eşliğinde gerçekleşecek eğitimler sonunda resim sanatının inceliklerini öğrenebilir ve deneyiminizi bir seviye daha ileri taşıyabilirsiniz.

Resim Kursu İçeriği
Desen Eğitimi: Resim sanatının temeli olan desen eğitiminde oran-orantı, kompozisyon, perspektif, plan, ton çalışmalarının hem teorik hem pratik uygulamaları yapılır. Kullanılan malzeme kağıt ve kurşun kalemdir.

Kompozisyon ve Renk Bilgisi: Resim sanatının dilini özümsemek için yapılan çalışmalardır. Görseller üzerinden kompozisyon ve renk bilgisinin teorik anlatımın yanında kağıt üzerine renkli pastel ile pratik çalışmalar sürdürülür.

Karakalem: Kağıt üzerine kurşun kalem ve füzen kömür ile yapılan çalışmalardır. Yapılacak çalışmalar katılımcıların isteği doğrultusunda şekillenir.

Yağlıboya - Akrilik: Tuval üzerine yapılan çalışmalardır. Malzeme ve renk bilgisinin önden teorik olarak anlatılmasıyla başlayan çalışmalar katılımcıların istediği resimler doğrultusunda ilerler.

*Etkinlik, 8 Kasım Salı saat 19.00'dan başlayarak takip eden 4 hafta Salı günü aynı saat gerçekleşecektir.

- Her kurs günü 3 saat sürer ve kurslarımız ayda toplam 12 saattir. - Yağlı boya ve tuvaller de olmak üzere tüm malzemeler ücrete dahildir ve Masterpiece tarafından temin edilir.- Etkinlik Başlangıç: 19:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT