Masterpiece Galata String Art - Fem

Tarihler: 24 Ocak 2019 Perşembe ~ 24 Ocak 2019 Perşembe 24 Ocak 2019 19:00

Yer: Masterpiece Galata

Ücret: 1. Kategori - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Müeyyedzade Mah. Hoca Ali Sok. No.15 A İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2019 ~ Oca 24, 2019
Sanat, müzik ve keyfin bir arada olduğu Masterpiece etkinlikleri, sizlerle buluşmaya devam ediyor.

"Masterpiece Galata'da, cıvıl cıvıl bir atölyede, güzel müzikler eşliğinde sizi giderek popülerleşen String Art'ı deneyimlemeye çağırıyoruz.

Ham bir ahşap plakayı tamamen kendi ellerinizle yalnızca 3 saat içerisinde evinizin en dekoratif parçası haline getirmek istemez misiniz? Sanatçılarımız eşliğinde ahşap plakanızı önce onlarca çeşit renkten dilediğinize boyayacak daha sonra özel olarak tasarlanmış çivi çakma aletinizi kullanırken günün gerginliğini atacaksınız. Son aşamada ise eserinizi sanatçımızın adım adım yönlendirmesi ile yüzlerce ip çeşidimizden evinize ve zevkinize uygun olanlarla doldururken kafanızı tamamen boşaltacak ve terapi gibi bir seans sonrası eserinizi tamamlayacaksınız.

Beyoğlu, Galata'dayız. İçeceğinizi alıp gelmeniz yeterli, müzik ve gerekli tüm malzemeler bizden. Sanat konuşuyoruz, kendimiz üretiyoruz, çok eğleniyoruz. Bekleriz."

- Seanslarda 15 yaş sınırı vardır.- Seanslar adım adım ilerlediğinden seans başladıktan 15 dakika sonra gelenler seansa katılamayacaktır.- Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.- Seanslar ortalama 2-3 saat sürmektedir. Süre seçilen seansa göre farklılık göstermektedir.- Katılımcılar seansa yiyecek-içecek getirebilirler.- Etkinliğe ilgili tüm malzemeler bilet fiyatına dahildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT