Mavidans Akademi ile Street Jazz Da

Tarihler: 29 Nisan 2018 Pazar ~ 29 Nisan 2018 Pazar 29 Nisan 2018 12:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2018 ~ Nis 29, 2018
GEO Koleji’nin katkılarıyla

Mavidans Akademi ile Street Jazz Dans Atölyesi

7-10 Yaş Grubu

Eğitmenler: Ayda ZORLU NEBİOĞLU ve Nurhan NEBİOĞLU

Street Jazz Dans atölye programı jazz dans, free style ve pop danslarından öğeler barındırmaktadır. Çocukların hareket kapasitesi ve beden farkındalığını geliştirmeye yönelik kurgulanan dans atölyesi, aynı zamanda keyifli ve eğlenceli bir aktivite olanağı da sunmaktadır.

Street Jazz Dans atölye programı çocuklarımızın sosyal ortamlardaki dans becerisinin gelişmesine yardımcı olan bir eğitim programıdır. Kendi içinde ciddi bir dans tekniği barındıran street jazz sans, yerli ve yabancı müzikler eşliğinde yapılmakta ve çocukların hareket algısını, beceri ve kapasitesini arttırmaktadır. 

Atölye programı, esnetme ve kondisyon hareketleri ile başlamakta ve ardından güncel ve popüler müzikler eşliğinde hareket dizgeleriyle devam etmektedir. 

Dans eğitiminin faydaları: Dansın en önemli yararlarından birisi, bedende fiziksel olarak olumlu yönde yaptığı katkılardır. Dans eğitimi alan öğrencinin bedeni daha esnek, daha güçlü, daha zariftir. Dans egzersizlerinin daima kasları uzatarak yapılması, kas-iskelet yapısı ve vücut çizgilerinin daha güçlü, zarif ve ince olmasını sağlar. Dans, çocuklara yeni yollarla öğrenmelerine yardımcı olan araçlar sunmaktadır. 

* Street jazz atölyemize siyah tayt, tişört ve temiz ve rahat bir spor ayakkabısı ile gelinmesini tavsiye ederiz.

Süre: 1 Saat

Street Jazz atölye programı Mavidans Akademi kurucuları Ayda Zorlu Nebioğlu ve Nurhan Nebioğlu tarafından oluşturulmuştur.

Ayda ZORLU NEBİOĞLU:
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü’ndeki eğitiminin ardından Lisans eğitimini Y.T.Ü. Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü Modern Dans Anasanat Dalı’nda tamamladı. Dans eğitimi süresince klasik bale başta olmak üzere, modern dans ve çağdaş dans tekniklerinin yanında drama ve doğaçlama, ışık, kostüm, dekor tasarımı, sahne tasarımı, kontakt doğaçlama, dünya dans formları, dans kompozisyonu ve dans repertuvarı gibi alanlarda uzmanlaştı. 

Ayda ZORLU 2016 yılında Nurhan NEBİOĞLU ile birlikte Türkiye'de bir ilk olan, çocuk ve gençlerden oluşan profesyonel bir dans topluluğu olan DNA Dans Topluluğu / DNA Dans Company'yi kurarak kendi özgün proje ve koreografilerini üretmeye ve sahnelemeye devam etmektedir.

Nurhan NEBİOĞLU:
Lisans eğitimini Y.T.Ü. Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü Dans Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini Y.T.Ü. Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans Programında tamamladı. 2004-2014 yılları arasında Y.T.Ü. Sanat ve Tasarım Fakültesi Dans Anasanat Dalı’nda öğretim elemanı olarak akademik hayatına devam etti. 2003-2005 yılları arasında CRR Dans Tiyatrosu’nda yer aldı. Topluluk ile Şikago Dans Festivali, Venedik Bienali Çağdaş Dans Festivali, Saraybosna Uluslararası Dans Festivali ve Uluslararası Bodrum Dans Festivali’ne katıldı. 

Nurhan NEBİOĞLU, Ayda ZORLU NEBİOĞLU ile birlikte 2016 yılında ülkemizin en genç ve en dinamik dans topluluğu olan DNA Dans Topluluğu / DNA Dans Company'yi kurarak kendi özgün projelerini üretmeye devam etmektedir.

MAVİDANS AKADEMİ
Türkiye'nin en önemli bale ve dans eğitim kurumlarından olan Mavidans Akademi, 2005 yılında Ayda ZORLU NEBİOĞLU ve Nurhan NEBİOĞLU tarafından kurulmuştur. Konservatuvar kökenli eğitmen kadrosuyla Şişli-Nişantaşı'nda faaliyet gösteren Mavidans Akademi, çocuk ve yetişkinler için üstün hizmet anlayışı ve pedagojik yaklaşım ile bale ve dans eğitimi hizmeti vermektedir.

Kurumun eğitmen kadrosunun tamamı pedagojik formasyon sahibidir. Kurumda dans alanında dünyaca kabul görmüş seçkin eğitim metotları uygulanmaktadır. 

Mavidans Akademi ülkemize ilk Modern Dans Diploma Programı’nı kazandıran öncü bir kurumdur. Kurucuları Ayda Zorlu ve Nurhan Nebioğlu'nun oluşturduğu müfredat ile Türkiye'nin ilk Modern Dans Sertifika Programı önemli bir boşluğu doldurmuştur. Bunun yanında kurumu konservatuvarların modern dans bölümlerine her yıl aralıksız öğrenci hazırlamaktadır. Mavidans Akademi öğrencileri konservatuvarı kazanmada büyük bir başarı oranı yakalamıştır! 

Mavidans Akademi’de çocuk ve yetişkinler için üst düzeyde Klasik Bale, Modern Dans/ Çağdaş Dans ve Street Jazz/ Jazz Dans başta olmak üzere Latin Dansları, Zeybek ve Sirtaki eğitim verilmektedir. 

Okulumuz açıldığı günden bu yana yüzlerce öğrenci yetiştirerek, onlara dans alanında bir gelecek ve meslek kazandırmıştır. Öğrencilerimiz aldıkları eğitimin karşılığını yurtiçi ve yurtdışında önemli başarılara imza atarak göstermeye devam etmektedir.

- Katılımın beklenenin altında olması durumunda etkinlik iptal edilebilir. - Etkinlik 7-10 yaş içindir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT